Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2023 р., 09:18
Жінки відіграватимуть ключову роль у відбудові економіки країни та її майбутнього після війни. Саме тому освітні програми, спрямовані на розвиток цифрових та підприємницьких навичок, — це ключ до зростання їхнього потенціалу вже зараз. 
27 Червня, 2023 р., 15:16
Ватно-марлева пов'язка  відноситься до найпростіших засобів захисту органів дихання.
27 Червня, 2023 р., 15:12
Очолив засідання Олег Боднаренко, Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. Участь у заході взяв голова Івано-Франківської районної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Олександр Ярощук. Присутніми були також представники Івано-Франківської ОВА та ГУ ДСНС в Івано-Франківській області. На розгляд було винесено питання стосовно наслідків повені у Карпатському регіоні, зокрема в Івано-Франківській області.
27 Червня, 2023 р., 14:25
Національна соціальна сервісна служба спільно з Центр демократії та верховенства права розробили зразки договорів, які стосуються провадження волонтерської діяльності. Перший стосується укладання договору між волонтером та організацією, яка залучає волонтерів до своєї діяльності (http://surl.li/ihhmm), інший - між організацією, що залучає волонтерів, та органом державної влади або місцевим самоврядуванням (http://surl.li/ihhms).  
27 Червня, 2023 р., 13:12
Конституція України –  головний нормативно-правовий акт держави,  яким закріплено основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, регулює відносини між державою та суспільством, гарантує права і свободи людини.
27 Червня, 2023 р., 11:53
У Донецькій, Херсонській, Івано-Франківській, Кіровоградській областях розпочали роботу представники Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.
27 Червня, 2023 р., 10:53
Співзасновник проєкту Ігор Курдін розповів, як спадок батька перетворився на інноваційне рішення, чому нова технологія здатна врятувати не лише врожай, а й самих бджіл, та коли українські ІТ-пасіки стануть масовим явищем.
27 Червня, 2023 р., 09:12
Інтернет-мережею масово шириться фейк щодо спалахів холери в областях, які постраждали від підтоплення внаслідок руйнування росіянами Каховської ГЕС. Відповідні повідомлення також розсилаються користувачам через месенджери. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь