Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Квітня, 2024 р., 11:18
Жорстокі позиційні бої за Маківку (гора Соколівських Бескидів у Карпатах, висота 958 м) розпочались 29 квітня 1915 року між Легіоном Українських січових стрільців і російськими військами.
29 Квітня, 2024 р., 10:42
Під час сьогоднішнього пресбрифінгу у медійному центрі ОВА Богдан Грицак, начальник Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області, розповів про посилення контролю за належним використанням бюджетних коштів.
29 Квітня, 2024 р., 10:14
Повідомлення містять посилання на фейковий сайт, який імітує офіційну вебсторінку «Електронних петицій».
29 Квітня, 2024 р., 10:02
У п’ятницю, 26 квітня, у Богородчанській селищній територіальній громаді – громаді, які пройшла конкурсний відбір в Україні щодо впровадження та реалізації проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» з метою підвищення професійної компетентності спеціалістів та представників громадського сектору, пошуку кандидатів у патронатні вихователі проведено тренінг «Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі», в якому взяли участь представники служби у справах дітей, відділу освіти, центру зайнятості, Центру надання соціальних послуг, соціальні педагоги та психологи закладів освіти територіальної громади.
29 Квітня, 2024 р., 09:47
Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголосив конкурс на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» у 2024 році.
29 Квітня, 2024 р., 08:23
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!
26 Квітня, 2024 р., 15:14
Як оформити допомогу для ВПО у «Дії» або ж допомогу з безробіття?
26 Квітня, 2024 р., 14:11
З інформацією про закупівлі, нормативною базою, яка стосуються державних закупівель, можна ознайомитися за посиланням на вебсайті: http://surl.li/qsbth
26 Квітня, 2024 р., 11:12
«Серцем єдиним, ми – Україна!» – саме під таким патріотичним гаслом відбувся ІІ етап конкурсу, який  об’єднав талановитих, обдарованих, креативних учасників Івано-Франківського району. Захід відбувся у Народному домі м. Тисмениця.
26 Квітня, 2024 р., 09:57
До дня пам'яті трагедії на Чорнобильській АЕС український інститут національної пам'яті презентує відеопроєкт, який у трьох роликах детально розгляне обставини та наслідки однієї з найбільших техногенних катастроф в історії людства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь