Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2024 р., 09:17
У добірці — де отримати нові знання і навички, фінансову підтримку для започаткування та розвитку власного бізнесу, куди звернутися по психологічну чи юридичну допомогу та інше. Читайте, користуйтеся і поширюйте.
16 Квітня, 2024 р., 09:05
U.КРАЇНА КАЗОК — нова онлайн-платформа, де зібрано казки з різних регіонів країни. Казки, що представлені на сайті, були зібрані в численних експедиціях по всіх куточках України, а основну базу проєкту склала збірка Миколи Зінчука, відомого українського фольклориста, який з 70-х років зібрав понад 8000 оповідок. Спеціально для проєкту U.КРАЇНА КАЗОК оповідання зачитали відомі українські актори, чиї голоси та обличчя чудово знають глядачі: це Віталіна Біблів, Римма Зюбіна, Антоніна Хижняк, Марина Кошкіна, Віктор Жданов та інші.
15 Квітня, 2024 р., 17:06
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації  підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
15 Квітня, 2024 р., 16:27
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.
15 Квітня, 2024 р., 13:10
Оголошено прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
15 Квітня, 2024 р., 11:52
У Лисецькій громаді відбувся перший етап проєкту «Серцем єдиним, ми – Україна!», в якому взяли участь шкільні команди з Лисця, Старого Лисця та Стебника.
15 Квітня, 2024 р., 09:54
У Рогатинській громаді відбувся І етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!», де свої таланти продемонструють 6 команд-старшокласників краю.
12 Квітня, 2024 р., 15:12
Пережите на війні залишає свій відбиток, змінює людину. Проте дуже важливо не поширювати міфи про те, що всі учасники війни — «неврівноважені», «з ПТСР» тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь