Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2024 р., 11:17
Це офіційне професійне свято, яке було започатковане 1995 року, але спочатку дата святкування припадала на 29 січня. 2013 року її змінили.
17 Квітня, 2024 р., 10:23
Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
16 Квітня, 2024 р., 16:30
Зранку 16 квітня помер публіцист та громадський діяч Дмитро Капранов, повідомляє його брат Віталій Капранов. Йому було 56 років.
16 Квітня, 2024 р., 15:46
«Союзники країн НАТО, в тому числі країни НАТО, захищали Ізраїль. Показали силам Ірану, що Ізраїль був не наодинці. І це урок. І це відповідь усім, хто каже на будь-якому континенті, що Україні треба допомагати дуже обережно, щоб не втягнути країни НАТО у війну».
16 Квітня, 2024 р., 15:13
Зловмисники розповсюджують через месенджер WhatsApp повідомлення про додавання фінансового рахунку та надходження на нього великих сум коштів. Повідомлення містять посилання на підконтрольні аферистам вебсайти, при переході за якими система просить авторизуватись та ввести платіжні дані. 
16 Квітня, 2024 р., 11:00
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців і військовослужбовиць.
16 Квітня, 2024 р., 09:44
І етап творчого конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!», ініційований головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальницею Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світланою Онищук, відбувся у Галицькій ТГ. 
16 Квітня, 2024 р., 09:17
У добірці — де отримати нові знання і навички, фінансову підтримку для започаткування та розвитку власного бізнесу, куди звернутися по психологічну чи юридичну допомогу та інше. Читайте, користуйтеся і поширюйте.
16 Квітня, 2024 р., 09:05
U.КРАЇНА КАЗОК — нова онлайн-платформа, де зібрано казки з різних регіонів країни. Казки, що представлені на сайті, були зібрані в численних експедиціях по всіх куточках України, а основну базу проєкту склала збірка Миколи Зінчука, відомого українського фольклориста, який з 70-х років зібрав понад 8000 оповідок. Спеціально для проєкту U.КРАЇНА КАЗОК оповідання зачитали відомі українські актори, чиї голоси та обличчя чудово знають глядачі: це Віталіна Біблів, Римма Зюбіна, Антоніна Хижняк, Марина Кошкіна, Віктор Жданов та інші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь