Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2024 р., 15:19
Сьогодні, 26 червня, члени спостережної комісії при Івано-Франківській районній державній адміністрації провели виїзне засідання у державній установі «Івано-Франківська установа виконання покарань № 12».
26 Липня, 2024 р., 13:31
Напередодні Дня медичного працівника Укрпошта презентувала благодійний поштовий випуск із серії «Героїчні професії. Янголи війни», присвячений звитяжним та відданим своїй справі лікарям. Випуск складається з двох марок — «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній». 
26 Липня, 2024 р., 12:16
Нагадуємо про розділ «Прозорість і підзвітність» на офіційному сайті ОВА, де висвітлюються підсумки засідань робочої групи щодо здійснення контролю за належним використанням бюджетних коштів, інформації про закупівлі, нормативну базу тощо, ознайомитись з яким можна за посиланням на вебсайті: https://www.if.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist 
26 Липня, 2024 р., 10:09
Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA зафіксувала протягом липня атаки хакерського угруповання UAC-0102. Вони мали на меті викрадення облікових записів поштового сервісу UKR.NET працівників державних органів, військовослужбовців, а також співробітників українських підприємств та організацій.
26 Липня, 2024 р., 09:58
Спільними зусиллями Міністерства соціальної політики, органів місцевого самоврядування та громадського сектору 114 Центрів життєстійкості відтепер працюють по всій Україні. Усього до кінця року планується відкриття ще понад 80 таких просторів. Найбільше Центрів наразі організовано у громадах Івано-Франківської області – десять діючих і ще п’ять готуються до відкриття.
26 Липня, 2024 р., 08:40
Гостям заходу було представлено 36 лотів, серед яких твори мистецтва (картини, ікони, артоб‘єкти з військової атрибутики, коштовні монети), вишиванки, унікальне зібрання творів Кобзаря, що побачило світ у середині минулого століття в Канаді. 
25 Липня, 2024 р., 15:54
Відтепер всі українці, чиє житло пошкоджено чи знищено внаслідок російської агресії, можуть подати заяви до міжнародного Реєстру збитків. Це сформує фундамент для майбутніх репарацій, які держава-агресор має заплатити за всі руйнування.   Відтепер сервіс на порталі Дія доступний для всіх українців, чиє житло було пошкоджене чи знищене, зокрема, для тих, у кого:
25 Липня, 2024 р., 12:52
Безбар’єрність має широкий спектр і стосується абсолютно всіх галузей. 
25 Липня, 2024 р., 10:38
Згідно з даними кіберполіції шахраї надсилають у месенджерах повідомлення з пропозиціями легкого заробітку. Схема полягає в нібито популяризації товарів на відомому маркетплейсі. Люди повинні купити певний товар і потім продати його на іншому сайті (сайті шахраїв).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь