Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Березня, 2024 р., 16:04
Департамент екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє, що 18.03.2024 відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі – Закон) АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля (далі – Повідомлення), стосовно планованої діяльності «Здійснення операцій з оброблення відходів, що не є небезпечними, на виробничому майданчику ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «БУРШТИНСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» (реєстраційний номер справи – 6808).
18 Березня, 2024 р., 13:55
Працівники комунального закладу «Дім воїна» реалізовують в Івано-Франківську проєкт «Помічник сім’ї захисника».
18 Березня, 2024 р., 11:04
15 березня Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову національно-культурну програму забезпечення всебічного розвитку і функціонування  української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2030 року. Обсяг фінансування Програми становить понад 7,7 млрд гривень на 7 років.
18 Березня, 2024 р., 10:39
Перш ніж хвилюватися через нестачу мотивації, варто спитати себе про причини, дати чесну відповідь і прийняти її. Прийняти себе.
18 Березня, 2024 р., 10:19
Амбасадор проєкту "Пліч-о-опліч Всеукраїнські шкільні ліги", український борець вільного стилю, призер чемпіонату Європи, наш земляк Ігор Никифорук поділився враженнями від перебігу масштабних шкільних змагань у громадах Прикарпаття.
18 Березня, 2024 р., 10:05
Повідомляємо, що 18.03.2024 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля оприлюднено повідомлення про плановану діяльність ПП «СЕНДЕМ» щодо планованої діяльності «Розробка і рекультивація Саджавського родовища суглинків біля с. Саджава Богородчанської селищної громади Івано-Франківської області площею 3,17 га» (реєстраційний номер справи 6900).
17 Березня, 2024 р., 12:35
15 березня у Тисменицькому ліцеї відбувся ІІ територіальний етап змагань з волейболу серед дівчат та баскетболу серед юнаків у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Участь у змаганнях взяли такі команди закладів загальної середньої освіти Тисменицької громади: «Непереможні» (Тисменицький ліцей) та «Незламні» (Чорнолізький ліцей) з волейболу; «Юніор» (Тисменицький ліцей) та «Зевс» (Старокривотульський ліцей) з баскетболу.
15 Березня, 2024 р., 14:00
Здається, за декілька років в українського баскетболіста Святослава Михайлюка з’являться серйозні конкуренти. Мегапотужний рівень змагань з баскетболу продемонстрували учні Дзвиняцької громади і, схоже, вирішили перемогти й на районному етапі змагань, не залишаючи суперникам жодних шансів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь