Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Березня, 2024 р., 16:39
Сьогодні під егідою в о. голови Івано-Франківської районної державної адміністрації – в. о. районної військової адміністрації Дмитра Мариневича проведено робочу нараду з головами територіальних громад Івано-Франківського району. На порядок денний було винесено декілька питань, які потребували безпосереднього обговорення та визначення спільних і синхронних дій задля швидкого та ефективного вирішення відкритих питань.
21 Березня, 2024 р., 14:52
У другу річницю визволення Київської області від російських окупантів Президент України Володимир Зеленський ушанував пам’ять захисників, які загинули під час оборони та звільнення села Мощун, і вручив державні нагороди.
21 Березня, 2024 р., 14:16
Повномасштабне збройне вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року стало логічним продовженням загарбницької війни проти України.
21 Березня, 2024 р., 13:58
Даний проєкт реалізований у рамках програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», в якій беруть участь 16 громад із восьми областей України. Концепція простору «Дбаю про себе» передбачає створення у громаді місця, де мешканці можуть отримати послуги з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (ПЗПСП), серед яких – індивідуальні консультації психолога, групові заняття за програмами «Зцілення душі й тіла» і «Самодопомога плюс», доступ до психотерапевтичної допомоги. Його мета – забезпечення виконання критично важливих функцій громадського здоров’я у кризовий період і захист здоров’я українців, у тому числі кризових груп.
21 Березня, 2024 р., 11:34
Щороку в цей день фахівці в усьому світі знаходять час для обговорення цінності лісу. Населення може дізнатися, як відбувається або ж має відбуватися збалансоване управління лісами, невиснажливе використання лісових ресурсів (без заподіяння шкоди лісовим екосистемам) з метою їх збереження для майбутніх поколінь.
20 Березня, 2024 р., 16:00
Міжвідомча робоча група при Міндовкіллі, створена за дорученням Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця та задля реалізації Стратегії біобезпеки та біологічного захисту на 2022-2025 роки, напрацювала методичні рекомендації для оцінки впливу чужорідних видів рослин та тварин на біорізноманіття. 
20 Березня, 2024 р., 15:00
Народжена за кордоном дитина, у якої принаймні один із батьків є громадянином України, також є громадянином України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь