Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Червня, 2023 р., 14:40
Премія присуджується щороку письменникам і поетам у двох номінаціях: - за переклад українською мовою творів видатних зарубіжних авторів; - за переклад творів українських класиків та сучасних авторів мовами народів світу
29 Червня, 2023 р., 13:34
Із 1 липня відділення Укрпошта працюватимуть за новими стандартними графіками роботи. Про це повідомляє пресслужба компанії. Графік роботи Зазначається, що стандартизація режимів роботи відділень під потреби споживачів була започаткована ще у 2019 році, але з початком повномасштабного вторгнення у 2022 компанія була змушена зменшувати та міняти час роботи відділень.
29 Червня, 2023 р., 12:00
ГУ Держпроспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що за повідомленням компетентного органу Польщі з 01 липня 2023 року контроль в’їзду собак, котів і тхорів, які прибувають до Польщі разом зі своїми власниками, буде здійснюватися відповідно до вимог Європейського Союзу.
29 Червня, 2023 р., 11:41
Соціальні мережі і електронні сервіси – місця, де на легковажних користувачів полює чимало інтернет-шахраїв. Вони шукають вразливі паролі та підключення, щоб зламати їх та використати вашу персональну чи службову інформацію. Електронні пристрої – це найбільше джерело інформації про вас, тож подбайте про власну кібербезпеку.
29 Червня, 2023 р., 11:19
Всеукраїнська Асоціація ОТГ підготувала чергову добірку конкурсів та грантів, актуальних як для громад, так і для неурядових громадських чи благодійних організацій, громадських спілок, бізнесу, ВПО, активістів, активних мешканців громад, лідерів, які мають ідеї для громад – для покращення добробуту в умовах війни та відновлення.
29 Червня, 2023 р., 10:45
Попри міжнародний нагляд за роботою Запорізької атомної електростанції в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації.
29 Червня, 2023 р., 10:19
Президент України Володимир Зеленський пропонує передбачити в Українській доктрині основні напрями трансформації, яку наша держава має пройти за десять років. Про це він заявив, представляючи орієнтири майбутнього документа на пленарному засіданні Верховної Ради з нагоди Дня Конституції України.
29 Червня, 2023 р., 09:56
Молодіжна громадська екологічна організація «Наш дім – Манява» впроваджує проєкт «Відкриття Карпатського екологічно-просвітницького центру». Центр функціонувати на базі організації в селі Манява,  де будуть облаштовані: навчальна екологічна лабораторія, візит центр та бібліотека.
29 Червня, 2023 р., 09:13
Упродовж літа в Україні діятимуть відпочинкові табори та кемпи, де діти зможуть відновитися. Більшість із таких місць функціонуватиме на заході України, з урахуванням усіх вимог безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь