Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Липня, 2023 р., 13:01
Сказ — це гостре інфекційне захворювання тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом. Хвороба вражає центральну нервову систему. У разі зволікання з наданням кваліфікованої медичної допомоги смерть неминуча!
24 Липня, 2023 р., 11:31
Повідомлення ТзОВ ПВП «УКРЛІСЕКСПОРТ» про клопотання щодо отримання дозволу на  викиди  забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
24 Липня, 2023 р., 11:04
Повідомлення ТОВ «НК БАРЕЛЬ» про клопотання щодо отримання дозволу на  викиди  забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
24 Липня, 2023 р., 10:20
Цьогоріч 27 липня виповнюється 167 років з дня народження Івана Яковича Франка – видатного українського письменника, поета, драматурга, публіциста, видавця, філософа, соціолога, політолога, історика, економіста, громадського і політичного діяча. Відтак щодня цього тижня ми будемо для Вас висвітлювати інформацію та цікаві факти про цю знакову постать для українського народу.
24 Липня, 2023 р., 09:15
24 липня християни вшановують пам'ять святої рівноапостольної княгині Ольги. Свята Ольга – перша християнка на великокняжому престолі Києва. Вона була бабусею святого Володимира Великого, який хрестив всю Київську Русь, а тому прийняття нею віри Христової стало на той час символічною і визначальною подією.
21 Липня, 2023 р., 15:01
Власники нерухомості можуть надати тимчасове житло внутрішньо переміщеним особам у межах програми «Прихисток», навіть перебуваючи за кордоном. А також отримати компенсацію за безоплатне розміщення таких осіб у своїх житлових приміщеннях.
21 Липня, 2023 р., 10:51
Соціальний проект «Активні парки – локації здорової України» реалізовується Міністерством молоді та спорту України з 2021 року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», спрямованої на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Основною метою проекту є залучення різних груп населення до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на розвиток основних рухових якостей - загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість. 
21 Липня, 2023 р., 09:49
Наступного тижня стартує чергова хвиля подачі заяв на гранти для переробних підприємств за урядовою програмою єРобота. Закликаємо бізнес скористатись цією можливістю отримати фінансову підтримку від держави для розвитку. Про це зазначила Перший віцепрем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко під час онлайн-наради з представниками обласних держадміністрацій. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь