Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Липня, 2023 р., 09:27
Українські заклади освіти за підтримки партнерів регулярно отримують необхідні для навчання ноутбуки та планшети. Важливо, щоб девайси розподіляли за призначенням і в заклади освіти, які дійсно цього потребують. Тому Мінцифра разом з Міністерством освіти і науки запускає інтерактивний дашборд, де кожен зможе відстежувати, які саме девайси і в які заклади освіти надійшли.
20 Липня, 2023 р., 13:55
Метою проекту є підтримка відбудови України на основі економічного розвитку через польсько-українську економічну співпрацю. Проект фінансується Канцелярією Прем’єр-міністра Республіки Польща.
20 Липня, 2023 р., 13:03
У межах ініціативи Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров`я продовжується комунікаційна кампанія Ти як?
20 Липня, 2023 р., 10:33
Захід організовано працівниками Богородчанського відділу Івано-Франківського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» спільно із спеціалістами відділення первинної медичної допомоги КНП «Тисменицька міська лікарня» Тисменицької міської ради за ініціативи головного державного санітарного лікаря області Руслана САВЧУКА.
20 Липня, 2023 р., 09:58
Незабаром послуга єВідновлення буде доступна для власників зруйнованого майна. Українці, чиї домівки були знищені через російську агресію, зможуть подати заяву в застосунку Дія та отримати компенсацію. Долучайтеся до бета-тесту послуги за посиланням (https://t.me/diia_beta_bot?start=home). 
20 Липня, 2023 р., 09:15
17 липня в Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору. Вона передбачена для тих маленьких українців і українок, які з різних причин пропустили планове щеплення за Національним календарем.
19 Липня, 2023 р., 16:04
18 липня відбулося онлайн-відкриття конкурсу соціально вагомого аудіовізуального контенту PITСHUA+, який реалізується проєктом Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України.
19 Липня, 2023 р., 15:26
Коли ми користуємося мобільними телефонами, то навіть не задумуємося над тим, що наш номер телефону можуть привласнити сторонні особи. Тож варто розібратися, як це може статися і які наслідки мати. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь