Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2023 р., 09:59
Українці, які виїхали з ТОТ, часто мають необхідність оформити паспорт або відновити втрачений. Втім, відповідна процедура може бути тривалою.
13 Липня, 2023 р., 15:51
Якщо у соцмережі ви отримали таке повідомлення, не поспішайте: переконайтеся, чи справді вашому товаришу потрібна фінансова допомога.
13 Липня, 2023 р., 13:39
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 07.07.2023 р. № 2023.4579 стосовно виявлення несанкціонованого новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерат (α-GPC) у харчових добавках з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland), що надійшли  до України (отримувач: ТОВ «СПОРТЕР», вул. Каховська 64, м. Київ, 02002).
13 Липня, 2023 р., 11:44
Оформити житлову субсидію можна online – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. 
13 Липня, 2023 р., 08:30
На саміті НАТО у Вільнюсі Україна отримала запевнення від партнерів у тому, що їхня підтримка в боротьбі з Росією триватиме і що наша держава стане членом Альянсу, щойно це дозволить безпекова ситуація. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками українських та іноземних ЗМІ за результатами візиту до Литви та участі в саміті.
12 Липня, 2023 р., 16:38
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, яка відбулася на полях саміту Альянсу у Вільнюсі.
12 Липня, 2023 р., 16:07
ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані. Наприклад, якщо телеграм-канали лякають радіаційним забрудненням – перевірити, чи радіація зараз в нормі. Горять ліси неподалік – подивитися актуальні дані про якість повітря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь