Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Червня, 2023 р., 14:28
Багато школярів вимушено покинули свої домівки в Україні та навчаються в інших країнах або дистанційно. Міністерство освіти і науки України підготувало перелік необхідних рекомендацій для батьків, освітян та ВПО, щоб спростити процес підготовки до зарахування дітей у школу після повернення в Україну. Рекомендації розроблені згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 563 «Про затвердження методичних рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні».
20 Червня, 2023 р., 12:16
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
20 Червня, 2023 р., 10:33
Національна премія «Global Teacher Prize Ukraine» існує для вчителів-змінотворців, які зробили вагомий внесок у професію. Громадська спілка «Освіторія» започаткувала премію у 2017 році після підписання меморандуму з Varkey GEMS Foundation. Нагорода існує для того, щоб відзначити важливість педагогів і той факт, що їхні зусилля в усьому світі гідні визнання на найвищому рівні.
20 Червня, 2023 р., 10:28
Мешканці Миколаївської та Херсонської областей, які постраждали від підтоплення внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС, можуть отримати одноразову грошову допомогу: 5000 грн від Уряду та 6600 грн від Міжнародної організації з міграції ООН.
19 Червня, 2023 р., 17:11
Робочий тиждень розпочався з відвідування територіальних громад району та вирішення відкритих питань на місцях. Сьогодні робоча зустріч голови Івано-Франківської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Олександра Ярощука відбулася в Олешанській територіальній громаді.
19 Червня, 2023 р., 15:37
На сьогодні, за інформацією Міністерства освіти та науки України, 1 331 938 учнів здобувають освіту очно, а 1 454 702 – навчаються онлайн, а ще 1 213 751 – навчаються в змішаному форматі. У зв'язку з чим переважна частина дітей в Україні здобуває освіту дистанційно, що пов’язано з недостатньою кількістю бомбосховищ та/або укриттів, зокрема з 28 199 навчальних закладів в Україні, укриття наявні лише у 19 167 закладах, тобто у майже 68%.
19 Червня, 2023 р., 10:36
13 червня Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою  субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.
19 Червня, 2023 р., 10:12
Незабаром на порталі Дія можна буде закрити ФОП у кілька кліків. Послуга автоматична, тож закрити бізнес можна буде всього за 1 секунду. Долучитися до бета-тесту можна за посиланням: https://t.me/diia_beta_bot?start=home  Послуга актуальна для людей, які, наприклад, хочуть змінити форму власності бізнесу чи припинити підприємницьку діяльність. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь