Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2023 р., 14:25
Відтепер на порталі Дія можна закрити ФОП у кілька кліків. Послуга автоматична, тож закрити бізнес можна всього за 1 секунду без участі держреєстратора.  Сервіс актуальний для людей, які хочуть припинити підприємницьку діяльність або змінити форму власності бізнесу.
21 Червня, 2023 р., 13:36
Панічна атака – це раптове відчуття сильного страху без реальної небезпеки чи видимої причини. Напади часто відбуваються, коли людину щось сильно непокоїть, або після пережитого складного чи стресового досвіду. Також це можуть бути наслідки перенесених хвороб, тому варто проконсультуватися не лише з психологом/психотерапевтом, а й з лікарем, щоб виключити всі ризики.
21 Червня, 2023 р., 13:27
Мультидисциплінарні команди фахівців із реабілітації по всій країні готові в будь-який момент надати послуги з комплексного відновлення людини. При цьому маршрут пацієнта – простий і зрозумілий. 
21 Червня, 2023 р., 13:21
Європейський Союз і Україна єдині у своєму прагнені побудувати справжнє європейське суспільство в нашій державі, тому Європа підтримує розширене визнання водійських документів у країнах-членах ЄС для українських біженців.    У Головному сервісному центрі МВС нагадують - в ЄС можна:
21 Червня, 2023 р., 11:49
Щороку 22 червня Україна вшановує світлу пам’ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Військове протистояння нацистського та радянського тоталітарних режимів – спричинило колосальні втрати та страждання на наших землях.
21 Червня, 2023 р., 09:16
21 червня в північній півкулі планети Земля відбувається літнє сонцестояння – астрономічне явище, пов'язане із коливанням земної осі та зміною тривалості дня та ночі. Цікаво дізнатися, що кажуть про літнє сонцестояння науковці та з якими народними традиціями пов'язаний цей день.
20 Червня, 2023 р., 15:53
Згідно із Законом, Україна визнає, що метою Конвенції є захист жінок від усіх форм насильства, недопущення, кримінальне переслідування та ліквідація насильства стосовно жінок і домашнього насильства, яке вчинено також стосовно чоловіків і дітей (хлопців і дівчат).
20 Червня, 2023 р., 14:28
Багато школярів вимушено покинули свої домівки в Україні та навчаються в інших країнах або дистанційно. Міністерство освіти і науки України підготувало перелік необхідних рекомендацій для батьків, освітян та ВПО, щоб спростити процес підготовки до зарахування дітей у школу після повернення в Україну. Рекомендації розроблені згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 563 «Про затвердження методичних рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні».
20 Червня, 2023 р., 12:16
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь