Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2023 р., 14:07
ПОСТАНОВА
16 Червня, 2023 р., 13:45
Вже незабаром в Україні розпочне роботу Єдиний реєстр зброї (ЄРЗ), який допоможе автоматизувати облік зброї та зробити процес отримання дозволів зручним і доступним для громадян.
16 Червня, 2023 р., 10:26
Закон України «Про запобігання корупції» виокремлює два види конфлікту інтересів:
16 Червня, 2023 р., 09:58
Через повномасштабну війну багато дітей переживають розлуку з рідними. Хтось виїхав лише з мамою за кордон, бо тато залишився захищати Україну, в інших мама перебуває на фронті або ж одразу обидвоє батьків.
15 Червня, 2023 р., 15:25
Заходи, які заплановано провести на території Івано-Франківського району, організаторами яких є установи, підприємства, організації, приватні підприємці, фізичні особи, громадські організації чи інші суб’єкти господарювання, зареєстровані на території району, відбуваються за умови надання організатору погодження на проведення заходу Івано-Франківською районною військовою адміністрацією та за умови погодження керівництвом  відповідної територіальної громади Івано-Франківського району.
15 Червня, 2023 р., 14:11
МЗС за підтримки однієї з найбільших криптовалютних бірж Європи WhiteBIT запустило чат-бот для допомоги українцям по всьому світу.
15 Червня, 2023 р., 13:59
В Івано-Франківському районі продовжується виїзна акція «День здоров’я». Третьою громадою району, де відбувся захід у червні, стала Солотвинська. Нагадуємо, що захід ініційований та проводиться працівниками Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ. 14 червня безкоштовно обстежились 290 мешканців Солотвинської громади.
15 Червня, 2023 р., 11:03
Набрали чинність Порядки використання коштів обласного бюджету на виконання заходів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки, які зареєстровані в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України та 08.06.2023 оприлюднені в газеті «Галичина».
15 Червня, 2023 р., 09:56
Український малий та середній бізнес може скористатись не лише урядовою грантовою програмою єРобота, а й програмою партнера Мінекономіки USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та отримати фінансову підтримку до $150 тисяч для розвитку, підвищення конкурентоспроможності своєї продукції та послуг на внутрішньому і зовнішніх ринках. На сьогодні приймаються заявки на отримання грантів за чотирма програмами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь