Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2021 р., 16:22
На виконання доручення голови облдержадміністрації щодо підсилення вакцинальної кампанії  та підвищення показників проведених щеплень представниками департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації спільно із в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Л. Левко здійснено виїзд до Єзупільської  територіальної громади.  Робоча зустріч була проведена за участі селищного голови Єзуполя, старост старостинських округів, активу громади, представника КП «Городенківський НЦПМД Городенківської міської ради», держпродспоживслужби та поліції.
14 Грудня, 2021 р., 12:08
14 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС
14 Грудня, 2021 р., 10:13
В Україні презентували сайт урядової «гарячої лінії» 1547, який розроблено за ініціативою віцепрем'єрки Ольги Стефанішиної.
14 Грудня, 2021 р., 09:20
Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.
13 Грудня, 2021 р., 14:24
В рамках робочого візиту до Рогатинської територіальної громади  10 грудня 2021 року відбулась зустріч щодо стану вакцинальної кампанії  проти COVID-19 за участю заступника керівника апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Лілії Крехович спільно з керівником апарату Івано-Франківської районної державної адміністрації Олегом Стружанським, першим заступником міського голови Миколою Шинкарем, керуючим справами виконавчого комітету Олегом Вовкуном,  керівниками установ та медичних закладів, сільських старост.
13 Грудня, 2021 р., 13:39
    Про важливість, необхідність та ефективність вакцинації жителям Загвіздянської територіальної громади розповіли під час робочої зустрічі заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністрації Василь Артим спільно з начальником відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської районної державної адміністрації Тетяною Гринчишин та обговорили хід вакцинальної кампанії проти COVID-19 у громаді.
10 Грудня, 2021 р., 14:58
9 грудня 2021 року комісія у складі працівників сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відділу цивільного захисту районної державної адміністрації, організаційного відділу апарату районної державної адміністрації з метою координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали пункт щеплення, який знаходиться у Підлузькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь