Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Листопада, 2021 р., 08:39
То був не голод, то був спланований голодомор, і не один, а щонайменше три. То був геноцид у широкому розумінні цього слова, винищення нашого народу. А спустошені Голодомором села, як ви знаєте, потім заселялися переселенцями з сусідньої країни. Так вони тоді «ламали» наш волелюбний народ і закріпляли своє володарювання на таким чином «опанованих» землях. З того ж Кремля і сьогодні продовжують віддавати накази, які чи не щодня вбивають наших братів і сестер на Сході України…
26 Листопада, 2021 р., 09:24
Поминальні заходи розпочнуться о 16-ій годині у Меморіальному сквері. Тут відбудеться «Загальноукраїнська хвилина мовчання» та акція «Запали свічку пам’яті».
26 Листопада, 2021 р., 09:23
Мінінфраструктури і Airbus будуть спільно розвивати авіацію за програмою «Велике будівництво» | Івано-Франківська обласна державна адміністрація (if.gov.ua)
24 Листопада, 2021 р., 16:59
Голова райдержадміністрації Олександр ЯРОЩУК спільно із заступником голови райдержадміністрації Олександром ПОПАДИНЦЕМ проінспектували хід будівництва народного дому у селі Пшеничники Тисменицької територіальної громади.   Будівельні роботи на об’єкті вже завершені. Проводяться чистові оздоблювальні роботи. Завершуються роботи по облаштуванню щитової електромережі та підключення водопроводу.
24 Листопада, 2021 р., 16:51
У селі Чорнолізці продовжується спорудження дитячого садочка. На об’єкті завершується благоустрій території та внутрішньо-оздоблювальні роботи у приміщенні. Проведено підключення до газових мереж та підключення паливної. Також було встановлено МАФ.  Незабаром поріг дошкільного навчального закладу у с. Чорнолізці зможе переступити майже сотня дошкільнят, адже роботи вже на завершальному етапі. Сьогодні тут триває встановлення обладнання та сучасних меблів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь