Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2021 р., 16:10
З метою перевірки роботи пунктів щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, проведення просвітницької та роз’яснювальної роботи серед жителів району щодо необхідності вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID -19 члени комісії відвідали Тустанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерський пункт с. Межигірці Дубовецької сільської ради.
 
09 Листопада, 2021 р., 16:07
9 листопада у Івано-Франківській облдержадміністрації відбулося позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Засідання проходило під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віталія Ільчишина. На початку члени комісії розглянули питання про забезпечення електропостачанням закладів охорони здоров'я Івано-Франківської області. З метою запобігання поширенню на території Івано-Франківської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, комісія вирішила рекомендувати головам райдержадміністрацій, департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації в межах повноважень розробити районні та обласний алгоритми забезпечення закладів охорони здоров'я джерелами альтернативного електропостачання. Також акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» доручили забезпечити безперебійне живлення електричною енергією заклади охорони здоров’я Івано-Франківської області, які в своєму складі мають відділення (палати) інтенсивної або реанімаційної допомоги, а також надають допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Пізніше обговорили оздоровлення дітей пільгових категорій Івано-Франківської області. За результатами засідання вирішили призупинити здійснення організації та відправки організованих груп дітей пільгових категорій Івано-Франківської області на оздоровлення та відпочинок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які знаходяться на території областей, в яких встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки.
09 Листопада, 2021 р., 16:04
Згідно з наказом, до освітян та працівників центральних та місцевих органів влади, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, додаються співробітники:
09 Листопада, 2021 р., 09:43
09 Листопада, 2021 р., 09:42
 
08 Листопада, 2021 р., 15:43
До опалення підключено 93% житлового фонду України, — Наталія Хоцянівська
08 Листопада, 2021 р., 09:13
Із 5 листопада в Укрпошті можна отримати замовлені онлайн водійські посвідчення. Оформлений документ в Електронному кабінеті водія можна буде отримати у будь-якому відділенні Укрпошти. Оплата доставки вже включена в оплату всього сервісу.
05 Листопада, 2021 р., 09:15
Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками. Чоловікам також не доведеться ходити у військкомати для цього. «За» проголосувало 238 депутатів.
04 Листопада, 2021 р., 14:53
В перший четвер листопада відзначається Міжнародний день боротьби з насильством і булінгом у закладах освіти. Про це нагадав у своєму Телеграм-каналі Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
04 Листопада, 2021 р., 10:06
У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської у Празькому Граді – найбільшому за площею фортечному комплексі світу – запрацював україномовний аудіогід. Об'єкт входить до списку Світової культурної спадщини ЮНЕСКО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь