Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Листопада, 2021 р., 15:03
Вчасне виявлення випадків захворювання на COVID-19 – важлива складова боротьби із коронавірусною хворобою.
17 Листопада, 2021 р., 14:26
Проінспектовано хід проведення будівельних робіт на об’єктах «Великого будівництва» у Івано-Франківському районі.
17 Листопада, 2021 р., 14:24
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво", у селі Остриня, Тлумацької ТГ продовжується будівництво амбулаторії.
 
16 Листопада, 2021 р., 12:56
https://www.youtube.com/watch?v=sgrAHnKoW84
11 Листопада, 2021 р., 14:53
Заступник голови районної державної адміністрації Олександр ПОПАДИНЕЦЬ спільно із працівниками сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації здійснили об’їзд закладів загальної середньої освіти, зокрема відвідали Дубовецький ліцей та Маріямпільську гімназію Дубовецької сільської ради  Івано-Франківського району Івано-Франківської області з метою перевірки стану роботи закладів освіти.
11 Листопада, 2021 р., 14:16
Захід відбувся під головуванням першого заступника голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Дмитра МАРИНЕВИЧА за участі начальника РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Василя МАЦАЛАКА, керівників районних служб цивільного захисту та представників органів місцевого самоврядування.
10 Листопада, 2021 р., 14:56
У середу, 10 листопада проінспектовано хід проведення будівельних робіт на об’єктах «Великого будівництва» у Івано-Франківському районі. Зокрема, у селі Чорнолізці продовжується спорудження дитячого садка. На об’єкті завершується благоустрій території та внутрішньо-оздоблювальні роботи у приміщенні.
09 Листопада, 2021 р., 16:10
З метою перевірки роботи пунктів щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, проведення просвітницької та роз’яснювальної роботи серед жителів району щодо необхідності вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID -19 члени комісії відвідали Тустанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерський пункт с. Межигірці Дубовецької сільської ради.
 
09 Листопада, 2021 р., 16:07
9 листопада у Івано-Франківській облдержадміністрації відбулося позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Засідання проходило під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віталія Ільчишина. На початку члени комісії розглянули питання про забезпечення електропостачанням закладів охорони здоров'я Івано-Франківської області. З метою запобігання поширенню на території Івано-Франківської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, комісія вирішила рекомендувати головам райдержадміністрацій, департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації в межах повноважень розробити районні та обласний алгоритми забезпечення закладів охорони здоров'я джерелами альтернативного електропостачання. Також акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» доручили забезпечити безперебійне живлення електричною енергією заклади охорони здоров’я Івано-Франківської області, які в своєму складі мають відділення (палати) інтенсивної або реанімаційної допомоги, а також надають допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Пізніше обговорили оздоровлення дітей пільгових категорій Івано-Франківської області. За результатами засідання вирішили призупинити здійснення організації та відправки організованих груп дітей пільгових категорій Івано-Франківської області на оздоровлення та відпочинок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які знаходяться на території областей, в яких встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь