Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2021 р., 15:24
23 листопада 2021 року заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Попадинець спільно із працівниками сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відділу цивільного захисту районної державної адміністрації з метою координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали пункт щеплення, який знаходиться в поліклінічному відділенні КНП «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області. В ході зустрічі зосереджено увагу на необхідності здійснення профілактичних заходів задля недопущення інфікування коронавірусною інфекцією мешканців громади.
22 Листопада, 2021 р., 16:28
Асоціація благодійників України продовжує прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021». Цьогоріч стартує 15-й за рахунком, ювілейний, конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.
21 Листопада, 2021 р., 09:24
У Меморіальному сквері відбулось віче пам'яті за загиблими Героями Небесної Сотні, а також бійцями, які загинули в російсько-українській війні.
21 Листопада, 2021 р., 09:17
З нагоди знаменного дня представники територіальних громад Івано-Франківського району долучились до панахиди за Героями Небесної Сотні та захисниками, полеглими у війні на Сході України.
19 Листопада, 2021 р., 09:41
З нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства, перший заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Дмитро Мариневич та заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Попадинець вручили вітальні листи від Міністерства аграрної політики та продовольства України директору СТОВ “Уїзд” Володимиру Мельнику,  директору ТОВ ВТФ “Угринів”  Василю Воловцю, директору приватної агрофірми “Бовшівська” Григорію Івасишину.
19 Листопада, 2021 р., 09:28
Напередодні Всесвітнього дня дитини, який відзначається щорічно 20 листопада, працівниками служби у справах дітей Тисменицької територіальної громади з учнями Тисменицького ліцею проведено тематичний захід під назвою «Великі права маленької дитини».
18 Листопада, 2021 р., 15:02
«Чорна п’ятниця»: застереження спеціалістів Держпродспоживслужби
18 Листопада, 2021 р., 15:00
Заступник голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Попадинець спільно із працівниками сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відділу цивільного захисту районної державної адміністрації з метою координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали комунальне некомерційне медичне підприємство «Рогатинська центральна районна лікарня».
18 Листопада, 2021 р., 10:12
18 листопада, напередодні відзначення в Україні Дня спільних дій в інтересах дітей - дня прийняття Конвенції ООН про права дитини, в Богородчанській селищній раді територіальної громади відбулася зустріч начальника служби у справах дітей Івано-Франківської районної державної адміністрації Валерія Семківа із заступником голови селищної ради О. Бойчуком, працівниками служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», представників Молодіжної ради та Дитячої ради щодо впровадження у селищі ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». В ході зустрічі обговорені питання проходження усіх необхідних етапів для отримання міжнародного статусу кандидата світової ініціативи ЮНІСЕФ, основних напрямків роботи з дотримання прав дітей, проведення заходів, спрямованих на покращення стану дітей, підготовки матеріалів для ухвалення рішення щодо приєднання громади до Ініціативи та написання ініціативного листа до ЮНІСЕФ щодо готовності й можливості громади брати участь у програмі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь