Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Грудня, 2021 р., 14:58
9 грудня 2021 року комісія у складі працівників сектору освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відділу цивільного захисту районної державної адміністрації, організаційного відділу апарату районної державної адміністрації з метою координації роботи закладів охорони здоров’я відвідали пункт щеплення, який знаходиться у Підлузькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
10 Грудня, 2021 р., 11:38
В рамках президентського проєкту «Велике будівництво» триває зведення навчально-виховного комплексу середньої школи у селі Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади Івано-Франківського району.
10 Грудня, 2021 р., 11:30
За президентською програмою «Велике будівництво» троває спорудження народного дому у c. Пшеничники Івакно-Франківського району
07 Грудня, 2021 р., 11:26
У Києві та восьми областях України, де спостерігається стабілізація ситуації з поширенням захворюваності на COVID-19, з сьомого грудня скасовуються обмеження «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Йдеться про Донецьку, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Луганську, Львівську, Одеську, Рівненську та Херсонську області. Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке відбулося під головуванням міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова за дорученням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь