Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Грудня, 2021 р., 11:53
До уваги мешканців району! З метою дотримання вимог Лісового кодексу України та Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природно-заповідний фонд України», «Про рослинний світ», «Про Червону книгу України» під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2022 року, уповноваженими органами щорічно виявляються факти самовільних рубок хвойних насаджень, а також порушення порядку їх збуту.
22 Грудня, 2021 р., 08:23
Уряд встановив мінімальні роздрібні ціни на пластикові пакети. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на засіданні Уряду. Воно вступає в дію з 1 лютого 2022 року.
21 Грудня, 2021 р., 16:40
"Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України"
20 Грудня, 2021 р., 10:59
У зв’язку з хуртовинами 20-21 грудня у горах Iвано-Франкiвської та на високогір’ї Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень)
20 Грудня, 2021 р., 10:23
Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих. Вікіпедія — це не перешкода учителю, а інструмент, який може бути дуже корисним у навчальному процесі, якщо його використовувати правильно. Щоб українські школярі, студенти, їхні батьки та педагоги могли отримати у Вікіпедії точну та перевірену інформацію на теми шкільної програми, ГО «Вікімедіа Україна» щорічно проводить конкурс «Вікіпедія для школи».
20 Грудня, 2021 р., 10:06
20 грудня вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян.
16 Грудня, 2021 р., 15:25
В рамках президентського проєкту «Велике будівництво» триває зведення навчально-виховного комплексу середньої школи у селі Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади Івано-Франківського району.
16 Грудня, 2021 р., 14:53
Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину на території України до 31 березня 2022 року. 
15 Грудня, 2021 р., 13:04
Проведено виїзд у Тисменицьку міську територіальну громаду з метою підвищення статистичних показників вакцинальної кампанії проти COVID-19 заступником директора департаменту – начальником відділу фінансів виробничої сфери та інформаційного забезпечення департаменту фінансів облдержадміністрації Богданною Чернелицькою спільно із начальником організаційного відділу апарату райдержадміністрації Ігорем Курилюком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь