Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2021 р., 11:01
Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні ухвалив постанову «Про Єдину екологічну платформу «ЕкоСистема». Цим рішенням врегульовується питання функціонування єдиної екологічної платформи, яку Міндовкілля в тестовому режимі запустило ще в травні 2021 року. 
02 Листопада, 2021 р., 14:44
Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.
 
02 Листопада, 2021 р., 14:27
Мінцифра продовжує будувати зручну державу, тому робить отримання COVID-сертифікатів максимально зручним і швидким. Минулого тижня спростили процес генерації сертифікатів про вакцинацію — тепер для цього не потрібен електронний підпис. А вчора запустили пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів у центрах вакцинації в Києві.
02 Листопада, 2021 р., 13:51
Зупинити процес глобального потепління можливо лише змінивши глобальне мислення й пріоритети світової політики, коли та чи інша територія розглядається не лише як ринок збуту, а й як домівка для тисяч представників флори й фауни. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Конференції ООН з питань зміни клімату COP26 у Глазго (Велика Британія).Президент на Конференції COP26: Необхідно змінити глобальне мислення й пріоритети світової політики – не лише фінансове зростання, а й екологічне — Офіційне інтернет-представництво Президента України (president.gov.ua)
02 Листопада, 2021 р., 10:46
Держпродспоживслужба затвердила висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи за результатами проведеної експертизи ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України» на технологічні карти для страв, що готуватимуть дітям у школах. Над наповненням матеріалів працював Євген Клопотенко з командою соціального проєкту з покращення культури харчування Cult Food. Наразі технологічні карти опубліковано на сайті Міністерства охорони здоров’я України.
01 Листопада, 2021 р., 16:02
На виконання протокольного доручення голови обласної державної адміністрації Світлани ОНИЩУК від 19 жовтня 2021 року №53/0/7-21/01-129 1 листопада головою районної державної адміністрації Олександром ЯРОЩУКОМ спільно із заступником голови районної державної адміністрації Олександром ПОПАДИНЦЕМ проведено зустріч із керівництвом Тисменицької територіальної громади.
01 Листопада, 2021 р., 15:24
Мета Програми: надання можливості громадянам України з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби або на посадах в органах місцевого самоврядування отримати знання з питань парламентаризму і демократії, експертно-аналітичного забезпечення законодавчого процесу, а також набуття практичних навичок роботи в Апараті Верховної Ради України.
01 Листопада, 2021 р., 10:18
Перша леді Олена Зеленська презентувала електронну версію «Довідника безбар’єрності», який покликаний зафіксувати нові принципи безбар’єрної мови та коректного спілкування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь