Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро МАРИНЕВИЧ взяв участь у позачерговому засіданні регіональної комісії ТЕБ та НС

Дата: 09.11.2021 16:07
Кількість переглядів: 197

9 листопада у Івано-Франківській облдержадміністрації відбулося позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Засідання проходило під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віталія Ільчишина.

На початку члени комісії розглянули питання про забезпечення електропостачанням закладів охорони здоров'я Івано-Франківської області. З метою запобігання поширенню на території Івано-Франківської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, комісія вирішила рекомендувати головам райдержадміністрацій, департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації в межах повноважень розробити районні та обласний алгоритми забезпечення закладів охорони здоров'я джерелами альтернативного електропостачання.

Також акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» доручили забезпечити безперебійне живлення електричною енергією заклади охорони здоров’я Івано-Франківської області, які в своєму складі мають відділення (палати) інтенсивної або реанімаційної допомоги, а також надають допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Пізніше обговорили оздоровлення дітей пільгових категорій Івано-Франківської області. За результатами засідання вирішили призупинити здійснення організації та відправки організованих груп дітей пільгових категорій Івано-Франківської області на оздоровлення та відпочинок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які знаходяться на території областей, в яких встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь