Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація- єдиний спосіб уберегти себе та своїх рідних

Дата: 13.12.2021 13:39
Кількість переглядів: 278

    Фото без описуПро важливість, необхідність та ефективність вакцинації жителям Загвіздянської територіальної громади розповіли під час робочої зустрічі заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністрації Василь Артим спільно з начальником відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської районної державної адміністрації Тетяною Гринчишин та обговорили хід вакцинальної кампанії проти COVID-19 у громаді.

     Нараду проведено за участю голови громади Володимира Ружанського, представників Загвіздянської сільської ради, старост старостинських округів, активу громади. Присутніх ознайомлено зі змінами карантинних обмежень, передбаченими «жовтим» рівнем епіднебезпеки. Проінформовано про епідеміологічну ситуацію в Івано-Франківській області. Наголошувалось на важливості активізації інформаційно-роз'яснювальної роботи серед жителів громади щодо вакцинації проти COVID-19.

       За інформацією завідуючої Загвіздянької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Надією Городецькою, із 5766 осіб віком від 18 років, з якими сімейні лікарі уклали декларації на надання медичних послуг провакциновані першою дозою 1471 особа (25,5 відс.) та повністю вакциновані 1254 особи (21,7 відс.) Надія Городецька проінформувала про наявність вакцин у пункті щеплення. Повідомила, що очікується поставка препарату AstraZeneca. Наголосила на важливості вакцинації населення, особливо з групи ризику, зокрема 65 річного віку і старших. У Загвіздянській територіальній громаді провакциновано 5 дітей у яких наявні рутинні щеплення відповідно до календаря щеплень віком 12-17 років.

    Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тисменицького управління головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Мар’яна Йосипчук  зазначила, що епідеміологічна ситуація в громаді в деякій мірі стабілізувалася, спостерігається зниження рівня захворювання населення на коронавірусну хворобу. Проінформувала про те, що 98% хворих, які поступають в лікувальну установу є не вакциновані, а тільки 2% з них - вакциновані.

Фото без опису

        Поліцейський офіцер громади Ігор Тинів проінформував про роботу, яка проводиться підрозділом щодо дотримання карантинних обмежень, зокрема у закладах громадського харчування, на підприємствах, фермерських господарствах та інших організованих колективах розміщених на території громади.

Фото без опису

     Голова громади Володимир Ружанський повідомив про високий рівень вакцинації працівників виконавчого комітету територіальної громади, працівників закладів освіти та дошкільного навчального закладу.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь