Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2023 р., 18:38
Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Фінляндської Республіки Санна Марін, яка перебуває в нашій країні з візитом, взяли участь у церемонії прощання з Героєм України, командиром 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади, молодшим лейтенантом Дмитром Коцюбайлом, який загинув 7 березня в бою під Бахмутом.
10 Березня, 2023 р., 14:26
Документаліст Сергій Лисенко надав Голосу Америки рідкісні кадри Дмитра, зняті ще у 2016 році та поділився своїми спогадами про командира батальйону 67-ї окремої механізованої бригади "Вовки Да Вінчі".
10 Березня, 2023 р., 13:20
Максим із позивним «Ципа» проходить службу в лавах Національної гвардії України з 2019 року. До початку повномасштабного вторгнення брав участь в Операції об’єднаних сил на Донецькому напрямку. Після 24 лютого виконував бойове завдання на Харківщині та Донеччині. Найважчий бій був у Кремінній Луганської області.
10 Березня, 2023 р., 13:18
10 березня - День національного гімну.
09 Березня, 2023 р., 18:33
Бійці новоствореної об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» після завершення етапів конкурсного відбору проходять навчання з домедичної медицини, вогневої та тактичної підготовки.
09 Березня, 2023 р., 16:42
У навчанні беруть участь мобілізовані громадяни, військовослужбовці за контрактом та добровольці, які прибули по програмі «Гвардія наступу». 
09 Березня, 2023 р., 13:34
Сьогодні Україна зазнала чергової масованої атаки російських окупантів. На жаль, є ракетні влучання і на Прикарпатті, зокрема по одному із енергетичних об'єктів. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук у відеозверненні до краян. Зі слів керівниці області, жертв та постраждалих немає.
09 Березня, 2023 р., 08:50
Дія.Бізнес - це масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, який був ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року ‌проєкт реалізується Міністерством цифрової трансформації України спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту — державною установою, яка відповідає за розвиток та підтримку українського підприємництва на внутрішньому та зовнішніх ринках.
09 Березня, 2023 р., 08:46
Ні один народ у світі не має такого поета, який відогравав би в його історії таке виключне значення, як відограв Шевченко в історії українського народу. І не знала ще історія випадку, щоб поезія була такою могутньою зброєю у визвольній боротьбі і взагалі в політичному житті, як поезія Шевченка. І справа тут не тільки в особливостях українського історичного розвитку і навіть не тільки в силі Шевченкового таланту (великих талановитих поетів світ знає чимало), справа в тому, що Шевченко був неповторно народний поет, такий поет, який, як ніхто, відчував страждання й сподіванки свого народу і як ніхто розумів єдино-можливі шляхи його визволення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь