Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2023 р., 16:27
Фрази “Геній української літератури” чи “Кобзар”, якими називають Тараса Шевченка, дратують учнів. Це – кліше, які не до кінця охоплюють цю постать. Натомість, про Шевченка можна говорити як про “селф-мейд-мен” або “людину, яка зробила себе сама”.
06 Березня, 2023 р., 15:47
Благодійні фонди продовжують підтримувати переміщений бізнес, який постраждав від війни. Пропонуємо добірку діючих грантів для підприємців.
06 Березня, 2023 р., 15:44
Попри повномасштабну війну, що триває в Україні вже понад рік, програма «Доступні ліки», за якою українці можуть отримувати ліки безоплатно або з невеликою доплатою, не припиняла діяти ні на день. На сьогодні програма «Доступні ліки» охоплює 405 препаратів (крім інсуліну та комбінованих лікарських засобів) та ще 72 препарати інсуліну та 9 комбінованих лікарських засобів. 
06 Березня, 2023 р., 15:23
Офіс Уповноваженого зі зниклих безвісти нагадує: будь-яка інформація про таких осіб є важливою при їх розшуку. Адже родини зниклих перебувають у шоковому стані – люди не завжди можуть одразу згадати всі важливі деталі.  
06 Березня, 2023 р., 11:23
Тільки промені весняного сонечка торкнулися землі,прикарпатці взяли до рук сірники і почали господарювати.
06 Березня, 2023 р., 10:07
Бригада швидкого реагування НГУ «Рубіж» сьогодні тримає підступи до Бахмута. Потужною і невидимою силою української протидії є аеророзвідники, - люди, які мілітаризували «залізних пташок». 
06 Березня, 2023 р., 09:31
До Мінреінтеграції звертаються родичі військовополонених з проханням роз’яснити: на яку державну грошову допомогу вони можуть розраховувати. 
04 Березня, 2023 р., 16:55
На навчання запрошують ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Відкрито реєстрацію для участі у безкоштовній сертифікатній програмі «Урядування в умовах в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».
03 Березня, 2023 р., 14:05
Російська агресія завдала значної шкоди енергосистемі України. Енергетики роблять все можливе і неможливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання населених пунктів та споживачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь