Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Івано-Франківську зустрілись із родинами полеглих оборонців із Тисменицької, Загвіздянської та Лисецької громад

Дата: 08.03.2024 15:39
Кількість переглядів: 204

Фото без описуСьогодні в Івано-Франківську відбулася чергова зустріч представників Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської районної державної адміністрації з родинами загиблих воїнів. У заході взяли участь також представники Загвіздянської ТГ, Тисменицької ТГ та Лисецької ТГ.  


Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко разом із радником голови обласної державної адміністрації Володимиром Веркальцем, в. о. голови Івано-Франківської районної державноїФото без опису адміністрації – в. о. начальником районної військової адміністрації Дмитром Мариневичем та начальником управління з питань ветеранської  політики обласної державної адміністрації Романом Примичем постійно здійснюють такі зустрічі у нашому районі.     

Нинішній захід  відбувся у форматі діалогу, де кожен зміг висловитись, отримати відповіді на запитання. Обговорили стан соціального та юридичного захисту родин загиблих Героїв, а саме: оформлення  соціальних Фото без описута пенсійних виплат для родин загиблих;  безкоштовне лікування родин; компенсації виплат на комунальні послуги; пільги для дітей, батьки яких зникли безвісти; отримання коштів за загиблого брата; проходження ВЛК та особливості проведення ДНК-експертиз.

Нагадаємо, що з графіком проведення виїзних засідань робочої групи з організації надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни можна ознайомитися, перейшовши за посиланням http://surl.li/qmfui.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь