Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2023 р., 13:55
Індексація пенсійних виплат є  одним з ключових інструментів підтримки фінансово найменш захищених громадян, які вже не можуть працювати, і часто повністю залежать від пенсійних виплат. 
28 Лютого, 2023 р., 13:25
«Вихователь безпеки»  - проєкт під такою назвою стартував на Прикарпатті. Безпекове середовище для дітей, що буде вільним від булінгу, наркотиків та насильства, спершу побудують  в навчальних закладах Солотвинської території громади. З нагоди пілотної реалізації цього проєкту керівник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько, очільник ДСНС в області, представник Солотвинської ТГ , а також освітяни підписали Меморандум про співпрацю. 
28 Лютого, 2023 р., 12:22
Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради ОГОЛОШУЄ КОНКУРС програм та проектів інститутів громадянського суспільства, яким надається фінансова підтримка з міського бюджету у 2023 році.
27 Лютого, 2023 р., 10:41
Начальник наукового відділу Галицького національного природного парку Василь Маланюк нагадав, чим шкідливий джипінг для Карпат та чому його потрібно заборонити.
27 Лютого, 2023 р., 10:11
З 25 лютого українці в селах зможуть скористатися послугою з обміну старих ламп розжарювання на нові LED-лампи. До цього послуга була доступна в усіх містах та селищах міського типу України, крім тимчасово окупованих територій. За весь час українці подали заяви про обмін понад 3,5 млн ламп через Дію. Обмін здійснюється за спільною програмою Уряду України та Європейського Союзу. 
27 Лютого, 2023 р., 09:56
Підготовка бійців восьми нових бригад «Гвардії наступу», яка формується, триватиме від 2-х до 4-х місяців. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю телемарафону «Єдині новини».
27 Лютого, 2023 р., 09:35
Одними з пріоритетних напрямків, над реалізацією яких працює держава, є покращення доступності соціальних послуг та боротьба з  корупційною складовою при їх наданні.
24 Лютого, 2023 р., 14:50
У річницю незламності Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди та присвоїв почесні звання військовослужбовцям і цивільним громадянам, а також передав бойові прапори військовим частинам Збройних Сил та штурмовим бригадам «Гвардії наступу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь