Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2023 р., 11:39
Будь-яка тоталітарна держава дуже доскіпливо ставиться до найменших проявів вільнодумства і виходу за межі усталених ідеологічних норм, вбачаючи у цьому пряму загрозу своєму існуванню. Саме тому в усі часи творчі особистості були під пильним наглядом спеціалізованих державних структур, які намагалися не допустити «шкідливого впливу» на маси. І чим масштабнішою була постать, тим прискіпливішою була увага до творчості та наполегливішими спроби, якщо не вдавалося замовчати чи зламати митця, «приручити» його, зробити «своїм, зручним і правильним».
08 Березня, 2023 р., 10:16
Що може бути гарніше за квітку, яка розкриває назустріч сонцю свої пелюстки  ранньою весною. Це безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса лісів.
08 Березня, 2023 р., 08:42
07 березня відбувся черговий обмін полоненими. Серед оборонців, які повернулися додому, 126 чоловіків і 4 жінки. 
 
07 Березня, 2023 р., 16:54
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 лютого 2023 року "Про застосування секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фінансових установ Російської Федерації"
07 Березня, 2023 р., 11:40
Дмитро, попри доволі юний вік, відчуває в собі достатньо сили, здорової злості та наснаги, щоб продовжити справу батька і разом з тисячами інших захисників поставити переможну крапку у цій війні.  
07 Березня, 2023 р., 11:15
20 липня 2015 року розвідник Володимир Регеша знайшов у зруйнованому житловому будинку у селищі Піски під Донецьком домашню бібліотеку. Книжки належали комусь із місцевих мешканців. З усієї бібліотеки простреленим виявився тільки "Кобзар"  
07 Березня, 2023 р., 08:18
Серія освітніх вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу» допоможе українцям розібратись у всіх тонкощах подачі заявок на грантові програми при заснуванні або розвитку бізнесу. Проєкт реалізовується Міністерством економіки України, Міністерством аграрної політики та продовольства за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та за підтримки Ощадбанку та Центру зайнятості. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь