Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Березня, 2023 р., 16:48
Під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових.
27 Березня, 2023 р., 15:22
Рік тому жителі козацького міста Охтирка на Сумщині пережили одні з найдраматичніших подій за всю майже 400-літню історію міста. Проте сміливість перемогла і над містом знову замайорів український стяг.
27 Березня, 2023 р., 10:58
Укрзалізниця додала у свій застосунок опцію вибору пільгових квитків для людей з інвалідністю.
27 Березня, 2023 р., 10:41
24 березня 2023 року розпочалася комунікаційна кампанія Всеукраїнської програми ментального здоров’я, що ініційована Оленою Зеленською. У її межах створено спеціальну сторінку howareu.com, на якій розміщено техніки самодопомоги під час стресу, контакти гарячих ліній психологічної допомоги, корисні поради для піклування про ментальне здоров'я.
27 Березня, 2023 р., 10:30
Держава прагне забезпечити якісну освіту, розвиток цифрових технологій та розширення можливостей для студентів у межах міжнародної співпраці.
27 Березня, 2023 р., 09:03
1. Е-рецепт буде впроваджуватися поступово: так для своєї зручності ви зможете самостійно обрати, за яким рецептом ви бажаєте придбати ліки в аптеці – електронним чи паперовим.
26 Березня, 2023 р., 19:44
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко привітав гвардійців з Днем Національної гвардії України та подякував за службу. Зокрема, в своєму привітанні він зазначив, що сьогодні 9-та річниця створення Національної гвардії України. І цей день він з командувачем НГУ генерал-лейтенантом Юрієм Лебедєм провів з бійцями бригади «Спартан», яких нагородили державними нагородами відповідно до Указу Президента України.
26 Березня, 2023 р., 16:18
Із впровадженням електронного рецепта на всі рецептурні препарати питань виникає все більше, що цілком природньо, адже тепер ця норма пошириться на велику групу ліків, які вживають українці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь