Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Березня, 2023 р., 15:21
Кабінет Міністрів України доручив відомствам активізувати роботу з організації надання реабілітаційної допомоги у підпорядкованих закладах охорони здоров’я за підходами, які запровадило Міністерство охорони здоров'я через програму медичних гарантій. Це дозволить покращити доступ до якісної реабілітаційної допомоги в Україні.
31 Березня, 2023 р., 15:18
Сьогодні, 31 березня 2023 року, професорка з клінічної психології та реабілітації Королівського коледжу в Лондоні Тіль Вайкс прочитає онлайн-лекцію “Ментальне здоров’я 101: що потрібно знати”.
31 Березня, 2023 р., 14:11
У річницю звільнення Бучі (Київська область) від російських загарбників Президент України Володимир Зеленський узяв участь у вшануванні пам’яті жителів міста, убитих під час російської окупації.
31 Березня, 2023 р., 13:54
Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує конкурс на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» у 2023 році.
31 Березня, 2023 р., 09:08
Кабінет Міністрів України затвердив план заходів щодо відзначення подвигу ветеранів російсько-української війни на період 2023 — 2026 років. Відповідне розпорядження ухвалено на засіданні Уряду 30 березня.
30 Березня, 2023 р., 16:45
24 лютого тривалістю у 400 днів – днів спротиву, міці, віри, безкомпромісності, болі, ненависті, злості, але не відчаю, не зневіри. Ми втрачаємо, але водночас здобуваємо, прощаємо і не прощаємось, надіємось, але не здаємось.
30 Березня, 2023 р., 14:44
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу рекламодавців і розповсюджувачів реклами на необхідність неухильного дотримання вимог Закону України «Про рекламу» та нагадує про продовження контролю за дотриманням чинного законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь