Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Івано-Франківській районній державній адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення III етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 22.03.2024 15:22
Кількість переглядів: 422

Фото без описуУчасть у засіданні взяли в о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитро Мариневич та заступник начальника управління - начальник відділу спортивно-масової роботи, розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту управління спорту та молодіжної політики обласної державної адміністрації Костянтин Лисейко.

До складу комітету входять заступник головиФото без опису районної державної адміністрації Олександр Попадинець, працівники профільних структурних підрозділів, представники територіальних громад району. Ключовим питанням було обговорення координування роботи щодо підготовки та проведення в Івано-Франківському районі III етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів загальної середньої світи. У ході роботи комітету було затверджено календарний план проведення III етапу змагань у нашому районі та склад суддівської колегії.

Фото без описуДетальніша інформація щодо проведення змагань буде незабаром опублікована на офіційному сайті Івано-Франківської районної державної адміністрації. А поки запрошуємо слідкувати за перебігом територіального етапу змагань та визначати своїх фаворитів на нашому сайті, сайтах територіальних громад району та сторінках «Фейсбук» освітніх закладів району та на офіційній сторінці змагань http://surl.li/rvhtw


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь