Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Березня, 2023 р., 14:36
В Україні продовжує діяти програма «Доступні ліки» – за нею співвітчизники можуть отримувати препарати безоплатно або з невеликою доплатою. Щоб дізнатися деталі про той чи інший препарат, можна скористатися актуальним реєстром лікарських засобів.
13 Березня, 2023 р., 13:46
60 років тому - 13 березня 1961-го - київську околицю Куренівка накрив майже 10-метровий селевий потік з Бабиного Яру. Ця техногенна катастрофа, яка забрала життя багатьох людей і залишила без даху над головою приблизно пів тисячі сімей, увійшла до історії як Куренівська трагедія.
13 Березня, 2023 р., 11:22
"Фішинг" — один із найпоширеніших видів інтернет-шахрайств. Аферисти вводять в оману користувачів, імітуючи посилання на оформлення доставки з популярних сайтів. Окрім цього поширюють фейкову інформацію про соціальні виплати, створюючи сторінки-клони державних організацій, керівництва держави, представників ООН, Червоного Хреста, благодійних фондів, банків тощо обіцяючи виплату коштів. Хоча мета їх одна - вивідати персональні та банківські дані щоб заволодіти вашими заощадженнями. Саме так і працює "фішинг".
13 Березня, 2023 р., 11:02
У цьому випуску лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя поспілкувався з 1-ю президентською бригадою оперативного призначення «Буревій», яка готується нищити ворога.
13 Березня, 2023 р., 10:46
Українці, які – через війну або з інших причин – виїхали за кордон та набули там пенсійного віку, можуть оформити пенсію дистанційно, за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. 
13 Березня, 2023 р., 10:37
29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновлення України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.
13 Березня, 2023 р., 09:06
Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1017, та Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 04 липня 2016 року № 2643, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 11 липня 2016 року за № 937/29067 (із змінами), Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь