Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2023 р., 11:43
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що у сфері насінництва і розсадництва внесено зміно до чинного законодавства.
20 Лютого, 2023 р., 09:13
Дорогий народе! Захищаючи Україну зараз, ми памʼятаємо, що наша міцність і сила духу базуються на міцності й силі багатьох українців, які не здавалися, які мріяли та діяли заради того, щоб Україна жила.
17 Лютого, 2023 р., 15:54
Чи змінив нас 2022ий? Ні. Ми почали розправляти плечі ще в 2014. Ні, ми не змінилися. Ми ж і були сильними, але настільки, що навіть не підозрювали. Чи єдиними були? Були, є і завжди будемо! Адже в жилах тече кров українська, вуста промовляють українською, молимося - серцем. А там вміють лише справжні Українці!
17 Лютого, 2023 р., 15:40
До Дня Героїв Небесної Сотні, пам’ять яких Україна вшановуватиме 20 лютого, Національним музеєм Революції Гідності спільно з ГО “Родина Героїв “Небесної Сотні” реалізовується проєкт “Характери Гідності” .
17 Лютого, 2023 р., 14:49
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що на території області зареєстровано випадок харчового отруєння на ботулізм, який виник після вживання копченої скумбрії у вакуумній упаковці невідомого походження. Потерпілий чоловік знаходиться на стаціонарному лікуванні в обласній клінічній інфекційній лікарні.
17 Лютого, 2023 р., 08:36
16 лютого відбувся черговий обмін полоненими. Додому повернулися ще 100 військових та 1 цивільний – перший заступник міського голови Енергодара Іван Самойдюк. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь