Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2023 р., 08:36
16 лютого відбувся черговий обмін полоненими. Додому повернулися ще 100 військових та 1 цивільний – перший заступник міського голови Енергодара Іван Самойдюк. 
16 Лютого, 2023 р., 10:44
Застосунок Dobre допоможе дізнатися інформацію про рідних з окупованих або небезпечних територій. Додаток працює навіть за слабкого сигналу мережі оператора. Програма дозволяє не турбувати їх постійними дзвінками та питаннями на кшталт «Як ти?». Цю інформацію можна отримати автоматично та в будь-який час.
16 Лютого, 2023 р., 10:06
Декан медичного факультету, доктор медичних наук, професор Тетяна Лядова 9 лютого 2023 року відвідала Івано-Франківську районну державну адміністрацію та Комунальне некомерційне підприємство «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», керівництво якої надало можливість для створення оффлайн майданчика для навчання та клінічної практики для іноземних студентів медичного факультету, які знаходяться на навчанні у м. Івано-Франківськ.
16 Лютого, 2023 р., 10:00
День єднання — державна акція, що вперше відбулася 16 лютого 2022 року згідно з Указом Президента України. «Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», — наголосив Зеленський у своєму відеозверненні, повідомляючи про встановлення нового свята.
15 Лютого, 2023 р., 15:53
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень.
15 Лютого, 2023 р., 15:11
14 лютого при Міндовкілля відбулось онлайн-засідання Сектору природної спадщини ЮНЕСКО за участі представників Міністерства та національних парків. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь