Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2023 р., 15:46
Верховна Рада України 19 жовтня 2023р. прийняла за основу проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій (реєстр. №8371).
19 Жовтня, 2023 р., 10:55
Більшу частину свого часу ми проводимо у власних думках. Це море, в якому наші тривоги утворюють нестримні хвилі. Їх складно контролювати, і вони часто заважають нам ясно мислити — прокидаєшся вранці, а голова, мов у тумані. За що хапатися?
19 Жовтня, 2023 р., 10:19
18 жовтня у рамках відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми на Вічевому майдані в місті Івано-Франківську відбувся інформаційний захід «Ілюзії бувають різні. ПРИДИВИСЬ», метою якого було підвищення рівня обізнаності населення щодо безпечної міграції та працевлаштування і привернення уваги громадськості до проблеми торгівлі людьми.
19 Жовтня, 2023 р., 09:37
Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал “Армійська англійська” для українських військових із навчання військової англійської відповідно до мовних стандартів НАТО (STANAG 6001). Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні.
18 Жовтня, 2023 р., 16:53
Одним з пріоритетів державної молодіжної політики є активізація участі молоді в житті країни, залучення до розробки проектів, спрямованих на вирішення проблем, що є у громадах, та покращення становища молоді на рівні громад.
18 Жовтня, 2023 р., 16:08
Впродовж вересня-жовтня 2023 року ГО «Динаміка успіху» та БО БФ «Українська формула добра» організували та провели Міжнародний конкурс талантів "INTERNATIONAL ART COMPETITION «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ТАЛАНТУ», в якому взяли участь вихованці Тлумацького будинку дитячої та юнацької творчості.
18 Жовтня, 2023 р., 15:11
Уявіть, що здоров’я людини – це яблуко. А що тоді ментальне здоров'я? Це не просто частина яблука, це – його осердя. Бо саме на ньому тримаються решта фізичних, фізіологічних і побутових активностей. Ось чому турбота про стабільний емоційний стан є надважливою. А у військових, які приїхали додому, іноді просто не вистачає сил, і вони потребують підтримки.
18 Жовтня, 2023 р., 14:29
З серпня цього року постраждалі від торгівлі людьми мають право на безоплатну правничу допомогу, яка включає:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь