Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Жовтня, 2023 р., 10:52
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив набори на програму для молоді UPSHIFT. Учасники/ці зможуть знайти рішення проблем, які їх турбують, у місті, громаді або школі та створити власний суспільно корисний проєкт
31 Жовтня, 2023 р., 10:02
Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2023 рік та на запрошення Військово- повітряних сил США (програма Air Force Wounded Warrior (AFW2) здійснює організацію та забезпечення підготовки збірної команди України для участі у 2024 році у міжнародних змаганнях “United States Air Force Trials”, які відбудуться 04-16 березня 2024 року у м. Лас-Вегасі, штат Невада, США.
30 Жовтня, 2023 р., 11:47
Характер інформаційної війни, розгорнутої кремлем з початку вторгнення, свідчить про активізацію зусиль росії, спрямованих на дискредитацію України. Основними цілями інформаційних ударів, природно, стали державні інституції, що так чи інше причетні до організації українського спротиву агресору.
30 Жовтня, 2023 р., 11:25
27 жовтня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до Порядку проведення іспитів на рівень володіння державною мовою».
30 Жовтня, 2023 р., 09:52
Дітям, особливо маленьким, важко розповідати про те, що вони відчувають. Вони проявляють себе через гру або творчість. У часи тривог та небезпек саме творчість може допомогти впоратися зі стресом та тривогами, і для цього не завжди обов’язково залучати професійних арттерапевтів. Мами, тати, бабусі й дідусі та інші близькі дорослі можуть допомогти дітям у цьому. 
30 Жовтня, 2023 р., 09:10
Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.
30 Жовтня, 2023 р., 08:30
Кілька корисних порад, які допоможуть зберегти тепло та комфортно перезимувати:
27 Жовтня, 2023 р., 15:29
У 2023 році на зимовий час переходимо 29 жовтня о 4:00. Стрілки переводять завжди у неділю, щоб не створювати сильних незручностей посеред робочого тижня. Та, щоб у українців була можливість хоч трохи адаптуватися до нового часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь