Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Жовтня, 2023 р., 15:12
1937, 27 жовтня – в Карелії, в урочищі Сандармох, розпочалися  наймасовіші розстріли в’язнів Соловецького табору особливого призначення. До 4 листопада тут радянська влада знищила 1111 осіб.
27 Жовтня, 2023 р., 11:12
Отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів – це наразі найпоширеніше питання, з яким звертаються внутрішньо переміщені особи до служб у справах дітей територіальних громад.
27 Жовтня, 2023 р., 10:09
Радіодиктант буде проведено сьогодні, 27 жовтня, об 11:00 за Києвом. Його можна буде слухати онлайн на таких платформах:
26 Жовтня, 2023 р., 15:56
Громадське об'єднання «Життя» у співпраці з Центром громадського здоров'я МОЗ України розробило план інформаційно-просвітницької кампанії з профілактики серцево-судинних захворювань та  пропаганди здорового способу життя. До цієї роботи активно долучились спеціалісти ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України». У рамках проекту  пропонуємо рекомендації, що допоможуть вберегтися від інсульту.        
26 Жовтня, 2023 р., 15:45
Уже завтра, 27 жовтня 2023 року, до Дня української писемності та мови розпочнеться ХХІV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.
26 Жовтня, 2023 р., 11:30
В рамках проєкту «На підтримку зміцнення біологічної безпеки та захисту в Україні відповідно до виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1540 (2004) щодо нерозповсюдження зброї масового знищення та засобів її доставки» розроблено онлайн платформу дистанційного навчання з біобезпеки, біозахисту та біоетики.
26 Жовтня, 2023 р., 10:43
Центр розвитку фермерства "Врожай перемоги" створено для підвищення стійкості, ефективності та безперервної активності мікро, малого та середнього фермерського бізнесу в умовах війни та повоєнної відбудови. 
26 Жовтня, 2023 р., 10:30
У розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь