Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2023 р., 16:54
Сьогодні, 1 листопада, в. о. голови районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитро Мариневич взяв участь у командно-штабних навчаннях з органами управління та силами цивільного захисту з визначення стану готовності до виконання завдань цивільного захисту на території Бурштинської міської ради в складних умовах осінньо-зимового періоду 2023-2024 року з урахуванням військової агресії російської федерації.
01 Листопада, 2023 р., 14:56
З 1 листопада послуга — Допомога для ВПО — буде тимчасово недоступною в Дії, спільно з Мінсоцполітики Мінцифри оновлює сервіси. Тож скоро послуга стане ще зручнішою
01 Листопада, 2023 р., 10:12
Шахраї пропонують здати в оренду сторінку в соціальних мережах та отримати за це від кількасот до кількох тисяч гривень на місяць.
01 Листопада, 2023 р., 09:43
"Кожен з нас бачив, що мусимо зачинати сьогодня або ніколи. Але, вибираючи це друге, чи могли б ми тоді зватись нацією?" - писав у спогадах про ніч на 1 листопада 1918-го один з організаторів Листопадового зриву Дмитро Паліїв
01 Листопада, 2023 р., 09:31
У соціальних мережах було поширено інформацію із посиланням на заяву одного з народних депутатів України про те, що нібито у листопаді будуть застосовуватись графіки обмежень споживання електроенергії.
31 Жовтня, 2023 р., 16:42
У даному Telegram-каналі буде ключова інформація з пошуку осіб, взаємодії з Міністерством оборони та Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими.
31 Жовтня, 2023 р., 15:47
Українці, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати допомогу в кожному обласному центрі. Аби дізнатися, куди можна звернутись, існує інтерактивна мапа Ukraine Services Advisor.
31 Жовтня, 2023 р., 13:21
Поліцейські Прикарпаття закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, а пішоходів, в умовах короткого світлового дня, використовувати світлоповертаючі елементи на одязі.
31 Жовтня, 2023 р., 11:44
У світі в останній день жовтня відзначають Міжнародний день Чорного моря. Саме 31 жовтня 1996 року шістьма причорноморськими країнами підписано стратегічний план із реабілітації та захисту Чорного моря. Його суть – у проведенні різноманітних досліджень морського середовища і визначення основних заходів для його покращення. Тоді ж заснували сьогоднішнє свято.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь