Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2023 р., 15:28
Магазини часто влаштовують різноманітні акції перед настанням свят. Однак існує день, який називається Чорна п'ятниця, коли всі торгові точки пропонують великі знижки на свої товари, іноді навіть до 90%. Зазвичай цей захід влаштовується перед різдвяними святами після Дня Подяки, що відзначається за кордоном. Щороку люди по всьому світу чекають на цю подію, щоб відчути дух азарту, зробити потрібні для себе покупки за вигідними цінами.
09 Листопада, 2023 р., 14:58
Продовжуємо підтримувати Захисників України! На порядку денному – забезпечення пікапами батальйонів тероборони нашого району, координацію чого здійснює керівництво районної державної адміністрації.
09 Листопада, 2023 р., 14:02
У жовтні 2023 року відбувся Всеукраїнський конкурс талантів «ART PREMIERE» організований ГО «Динаміка успіху» та БО БФ «Українська формула добра» у номінаціях «Вокал», «Хореографія», «Оригінальний жанр», «Інструментальне мистецтво», «Образотворча майстерність» та інших.
09 Листопада, 2023 р., 13:32
Керуючись статтею 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з питань прав людини» та з метою підвищення рівня правової обізнаності працівників місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування та населення району загалом, розміщуємо інформаційні матеріали (роз’яснення та графіки)  Уповноваженого Верховної Ради з прав людини з таких питань:
09 Листопада, 2023 р., 09:32
9 листопада відповідно до Указу Президента України від 30 грудня 2013 року № 717/2013, відзначається Всеукраїнський день працівників культури і майстрів народного мистецтва.
08 Листопада, 2023 р., 15:00
«На жаль, через війну вже сотні українських дітей загинули, тисячі отримали поранення, були депортовані до росії, втратили батьків, зазнали фізичного, сексуального чи психологічного насильства.  Усі вони відповідно до частини 6 статті 30-1 Закону України “Про охорону дитинства” можуть отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. В народі його ще називають “дитина війни”. Проте юридично цей термін не дуже є коректним», - розповів заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко.
08 Листопада, 2023 р., 11:17
До уваги сільгосптоваровиробників, гостей та мешканців Івано-Франківського району!
08 Листопада, 2023 р., 09:32
Уряд ухвалив постанову, яка дозволить батькам у застосунку Дія оформлювати тимчасовий дозвіл на виїзд дитини, якій не виповнилося 16 років. Це дасть змогу отримати дозвіл усього в кілька кліків у Дії.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь