Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Листопада, 2023 р., 15:46
Сьогодні низка ЗМІ та телеграм-каналів поширили недостовірну інформацію про нібито підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня 2024 року, посилаючись у своїх повідомленнях на інтерв’ю голови НКРЕКП Костянтина Ущаповського. 
17 Листопада, 2023 р., 15:34
З метою підвищення обізнаності громадян щодо поводження з домашніми улюбленцями, а також інформування стосовно профілактики сказу, пропонуємо переглянути брошуру «Хочеш мати друга? Будь другом». В ній розміщені правила догляду за домашніми тваринами та безпечного поводження з ними.
17 Листопада, 2023 р., 15:30
Про це на восьмому засіданні Робочої групи з доступу до інформації в рамках Оргуської конвенції та Міжнародному семінарі з доступу до інформації про продукт розповіла Євгенія Попович, директорка Департаменту цифрової трансформації, електронних публічних послуг та управління відходами Міндовкілля.
17 Листопада, 2023 р., 14:28
Цукровий діабет - це хронічне захворювання, яке не піддається лікуванню. Потребує пожиттєвої інсулінотерапії, дотримання дієти та ведення активного способу життя.
17 Листопада, 2023 р., 14:17
На виконання рішення Ради оборони області від 11.04.2023 та Протоколу засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації від 20.04.2023 та Плану протиепізоотичних заходів основних інфекційних та паразитарних хвороб тварин області на 2023 рік на території громад Івано-Франківської області заплановано проведення заходів щодо контролю ефективності проведеної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.
17 Листопада, 2023 р., 10:27
Студентство – час особистісного становлення й утвердження, романтичних поривів, окриленої свободи та всесильних амбіцій. На жаль, фундаментом дати святкування стали трагічні події 1939 року. В Чехії під час мирної демонстрації один зі студентів був важко поранений поліцією. Отримані ушкодження були несумісні з життям і студент помер.
17 Листопада, 2023 р., 09:10
Відомості про необхідні документи для реєстрації спеціального майнового права (СМП) відкрито на публічному порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). 
16 Листопада, 2023 р., 16:27
Сьогодні відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Івано-Франківській районній державній (військовій) адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь