Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Листопада, 2023 р., 11:06
Ті, кому є на кого покластися у складних ситуаціях, легше переживають стрес. У випадку з дітьми важливий тип стосунків, що зветься «надійна прив’язаність». Це взаємини з дорослими, в яких дітей приймають такими, які вони є, — з усіма їхніми емоціями, недоліками, піклуються про них, забезпечують близькість і надійність.
13 Листопада, 2023 р., 10:43
Навчання кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники, усиновлювачі, патронатні вихователі відбудеться 29 листопада - 01 грудня 2023 року (І-V модуль) та 04 - 06 грудня 2023 року (VІ – Х модуль).
13 Листопада, 2023 р., 08:41
«‎Діти зазвичай не охоче спілкуються про свої проблеми, побоюючись, що це з ними щось не так. Але коли ми починаємо це відкрито обговорювати, вони розуміють, що їхня проблема – не поодинока. Коли ми про це поговоримо, діти стають більш відкритими, жвавіше діляться досвідом, їм стає легше і спокійніше», – розповідає психологиня та ведуча груп підтримки для дітей Людмила Кріцак.
10 Листопада, 2023 р., 14:13
Під час візиту до Франції перша леді України Олена Зеленська разом із першою леді Французької Республіки Бріжит Макрон і міністром освіти країни Габріелем Атталем відвідали початкову школу Арбалет – французький державний навчальний заклад, розташований у центральній частині Парижа, в історичному 5-му районі міста.
10 Листопада, 2023 р., 12:10
Незабаром на порталі Дія можна буде подати спрощену заяву про отримання субсидії на оплату комунальних послуг, газу та палива. Це пришвидшить процес отримання послуги й зекономить час. Долучайтеся до тестування сервісу. На порталі Дія можна буде подати заяву про отримання субсидії на оплату послуг ЖКГ. Раніше заповнення розширеної заяви займало близько 30 хвилин. Удосконалюємо сервіс, щоб ви могли отримувати послугу за 10 хвилин і заповнювали всього 7 кроків замість 21. 
10 Листопада, 2023 р., 10:02
На цьому сьогодні наголосила голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук під час навчань для голів територіальних громад Прикарпаття та представників структурних підрозділів ОВА у межах роботи групи «Прозорість та підзвітність».
10 Листопада, 2023 р., 09:44
7 листопада, Уряд погодив проєкт Указу Президента України “Про призначення стипендій імені Тараса Шевченка учням загальноосвітніх закладів освіти”.
10 Листопада, 2023 р., 09:42
Учнів 3-11 класів запрошують до участі в першому етапі IV Відкритого марафону з української мови, який відбудеться з 1 до 24 грудня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь