Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2023 р., 16:44
Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA виявила масове розповсюдження електронних листів начебто від імені Служби безпеки України. Повідомлення містили вкладений RAR-файл «Електронна вимога СБУ України.rar».
14 Листопада, 2023 р., 14:12
У рамках проєкту «Маленькі серця» Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» та з метою популяризації здорового способу життя серед дітей мобільна бригада Благодійного Фонду «Захід шанс» при сприянні обласного центру соціальних служб та Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відвідала Ямницьку сільську територіальну громаду.
14 Листопада, 2023 р., 11:45
Горе відлякує, і ми не завжди знаємо, як поводитися з тими, хто переживає втрату, хочемо допомогти, але боїмося зашкодити. Раніше МОЗ вже писало про те, як дорослим говорити з дитиною про смерть близького та як допомогти їй впоратися з горем. У цьому процесі також дуже важливою є підтримка однолітків. 
14 Листопада, 2023 р., 11:05
Це день, який служить нагадуванням всьому прогресивному людству про те, що поширеність захворювання невпинно зростає. Вперше Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом був проведений IDF (Міжнародною діабетичною федерацією) і Всесвітньою організацією охорони здоров'я 14 листопада 1991 року для координації боротьби з цукровим діабетом у всьому світі. Завдячуючи діяльності IDF Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом охоплює мільйони людей по всьому світу і об'єднує діабетичні громади 145 країн з благородною метою підвищення обізнаності про цукровий діабет та його ускладнення.
14 Листопада, 2023 р., 09:23
Продовжуємо забезпечувати пікапами батальйони тероборони Івано-Франківського району. Координацію процесу здійснює Івано-Франківська районна державна адміністрація.
13 Листопада, 2023 р., 16:48
Проєкт Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки «Довідка.Інфо» проводить інформаційну кампанію направлену на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно.
13 Листопада, 2023 р., 16:10
Для того, щоб кожна родина, яка обігріває в зимовий період своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки. 
13 Листопада, 2023 р., 13:10
8 листопада Верховна Рада України підтримала законопроєкт № 10092 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року». Про особливості НМТ та модель його проведення читайте нижче.
13 Листопада, 2023 р., 11:16
Гостем передостаннього епізоду спеціального сезону подкасту «Простими словами» став співзасновник, видавець і колишній головний редактор The Village Україна Андрій Баштовий, який приєднався до ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь