Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2022 р., 21:07
Державний комітет телебачення і радіомовлення призупиняє видачу та зупиняє дію дозволів на ввезення видавничої продукції з території держави-агресора. 
14 Березня, 2022 р., 16:53
Волонтерське об’єднання «СпівДія» координується за підтримки Офісу Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством молоді та спорту України. Створення платформи ініційовано волонтерами разом із Координаційним штабом з гуманітарних і соціальних питань для ефективної організації допомоги населенню.
14 Березня, 2022 р., 14:50
З нагоди зустрічі Прем’єр-міністрів «Люблінського трикутника» ми, Глави Урядів України, Республіки Польща та Литовської Республіки:
14 Березня, 2022 р., 14:31
Директор департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної військової адміністрації Іван Андріїшин закликав місцевих аграріїв розширювати посівні площі ярої пшениці та починати весняно-польові роботи.
14 Березня, 2022 р., 14:12
Міністерство культури та інформаційної політики України, Асоціація інноваційної та цифрової освіти і компанія «Totonis»запустили міжнародну платформу #МояВійна (www.mywar.in.ua). З її допомогою кожен українець, як свідок жорстокої війни російської федерації проти України, може описати свою історію, викласти реальні факти та особисті переживання. Громадяни всіх країн світу можуть побачити і прочитати ці факти рідними для них мовами і висловити свою підтримку Україні реальними діями.
14 Березня, 2022 р., 12:23
Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє: Уряд постановив на період воєнного стану надавати інсулін безкоштовно.
14 Березня, 2022 р., 09:55
14 березня відзначається День українського добровольця. Саме в цей день 2014 року був сформований перший українській добровольчий батальйон. З Майдану перші добровольці відправилися на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що під Києвом. Ця подія вважається по всій Україні початком масштабного добровольчого руху. Українські добровольці стали гордістю українського народу. Загалом у воєнному конфлікті на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів.  Завдяки їх мужності Україні вдалося вистояти на початку воєнних дій, коли регулярна армія була застигнута зненацька та ще не була повністю готова до оборони країни. Дякуємо і шануємо тих, хто став на захист незалежності, суверенітету і територіальної цілісності держави від самого початку російської агресії.  Вічна пам’ять полеглим і слава тим, хто продовжує боротьбу.
14 Березня, 2022 р., 09:41
14 березня на українському телебаченні за ініціативи Міністерства освіти і науки та Міністерства культури та інформаційної політики стартує освітній проект для школярів 5-11 класів “Навчання без меж”.
14 Березня, 2022 р., 09:30
Кабінет Міністрів України з метою забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у відповідних сферах прийняв зміни до постанови «Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 165».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь