Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Березня, 2022 р., 11:08
З початку війни Telegram став однією з найбільших платформ для поширення новин і спілкування. Тому варто подбати про безпеку його використання.
21 Березня, 2022 р., 10:35
Вся країна обороняється, відбиває атаки ворога і допомагає потерпілим, а ще - збирає докази варварської агресії Російської Федерації та її воєнних злочинів. Бо для кожного з нас справедливе покарання ворога так само важливе, як і перемога. І ми вдячні громадським і приватним ініціативам, лідерам думок і фахівцям за створення таких каналів комунікації. Однак вся важлива інформація про злочини ворога має бути акумульована і задокументована правильно. Для цього в нас існує єдиний ресурс - warcrimes.gov.ua. Це своєрідний доказовий хаб, з яким працюють всі правоохоронні і державні органи.
21 Березня, 2022 р., 09:48
Війна росії проти України триває, зокрема й на інформаційному фронті. російська кіберагресія вже щонайменше два місяці завдає шкоди державним сайтам України через атаки різних видів. Їм ефективно протидіють, однак існує ризик, що об'єктами атак можуть стати й звичайні громадяни.
20 Березня, 2022 р., 21:29
Шановний пане Спікере, члени Кнесету!
20 Березня, 2022 р., 17:42
За дорученням Президента України Урядом розроблено соціальний пакет для підтримки внутрішньо переміщених осіб, яким врегульовуються питання соціальних виплат, працевлаштування, а також розміщення осіб, які втратили або вимушено покинули своє житло. 
20 Березня, 2022 р., 11:11
Міністерство розвитку громад та територій України розпочинає підготовку нового соціального проєкту.  Для цього створено опитувальник, щоб отримати інформацію, скільки в Україні небайдужих людей, які у ці складні часи готові дати прихисток тим, у кого дім відібрала війна. 
19 Березня, 2022 р., 13:39
Згідно з наказом Міністра оборони України №84, затверджено зразок контракту добровольця територіальної оборони та зразок посвідчення добровольця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь