Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Березня, 2022 р., 08:53
Міжнародний суд ООН заявив, що 7 і 8 березня проведе слухання за позовом України проти Росії щодо порушення РФ Конвенції про запобігання злочину геноциду.
01 Березня, 2022 р., 17:00
На території Івано-Франківської області заборонили продавати алкоголь. Рішення ухвалила Івано-Франківська обласна військова адміністрація.
01 Березня, 2022 р., 16:06
Окупанти почали інформаційну атаку на жителів України, здебільшого на жителів похилого віку, використовуючи при цьому телефонні дзвінки для поширення панічних настроїв.
01 Березня, 2022 р., 13:48
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння звання Героя 12 нашим захисникам. Всі вони здійснили подвиги заради порятунку інших, а також знищили десятки ворогів.
01 Березня, 2022 р., 13:31
В Україні запустили додаток «Повітряна тривога», який сповіщатиме про небезпеку у конкретному регіоні.
01 Березня, 2022 р., 09:34
МОЗ нагадує мешканцям, що у випадку повідомлення про небезпеку у сховище, окрім теплих речей, води та продуктів, необхідно взяти з собою аптечку.
01 Березня, 2022 р., 08:39
Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії. Це однозначно воєнний злочин. Мирне місто. Мирні житлові райони. Жодного військового об'єкта. Десятки записів очевидців доводять, що це –не окремий помилковий залп, а свідоме знищення людей. Росіяни знали, куди стріляють.
28 Лютого, 2022 р., 23:03
Українське військо отримає в рамках допомоги від Євросоюзу 70 бойових літаків. Про це інформує у  Facebook Командування Повітряних Сил ЗСУ.
28 Лютого, 2022 р., 11:33
Бажаю здоров'я, українські герої! П'ята доба повномасштабної війни Росії проти народу України. Стоїмо міцно. Ми пережили за цей час стільки, скільки іншим народам може не випасти й за десятки років. Нам довго говорили, що українці в чомусь не такі. В чомусь неправильні. Що мають десятиліттями виконувати так звані «домашні завдання». Через це ми часто не помічали, на що ми з вами реально здатні. А от зараз проявили себе на повну. І це надихає. Кожного. Кожну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь