Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2022 р., 12:10
Затверджено зміни до формули розрахунку максимальної дозволеної ціни пального на заправках. Її визначення здійснюватиметься за збільшеною ціною логістики та доплати до котирування у Північно-західній Європі (NWE), куди наразі переорієнтоване постачання пального українськими АЗС.
12 Березня, 2022 р., 11:50
Міністерство охорони здоров’я оприлюднило інструкцію для громадян із вказівками, що робити у разі хімічної атаки або аварії на хімічному підприємстві.
12 Березня, 2022 р., 09:30
Пандемія COVID-19 усе ще триває. Вакцинація – це єдиний спосіб захистити себе від тяжких наслідків хвороби і смерті. У багатьох країнах досі діють певні обмеження через пандемію COVID-19. Якщо ви ще не вакциновані проти коронавірусу, ви можете зробити щеплення в тій країні, де плануєте перебувати, інформує Міністерство охорони здоров'я України. 
11 Березня, 2022 р., 09:21
Війна змусила українців негайно евакуюватися у більш безпечні регіони країни. Однак не всі встигли захопити з собою необхідні паперові документи. А цифрові документи у Дії не завжди відкриваються, адже від початку бойових дій всі державні реєстри відключили з міркувань безпеки.
09 Березня, 2022 р., 15:42
Враховуючи аналіз поточної ситуації, Національний банк уточнив та послабив деякі обмеження, запроваджені з часу введення воєнного стану.
08 Березня, 2022 р., 17:14
Впровадили додаткові функції та окремі налаштування. Застосунок «Повітряна тривога», що надсилає повідомлення про початок і закінчення небезпеки, оновили. Розробники, зокрема, додали вибір окремих міст та територіальних громад. Про це інформує Міністерство цифрової трансформації України. 
02 Березня, 2022 р., 13:27
Героїчний народе України!
02 Березня, 2022 р., 12:24
З 1 березня 2022 року строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватись на 5 років! Про це інформує Державна міграційна служба.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь