Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Березня, 2022 р., 15:26
Станом на 29 березня вже тридцять країн Європи вже повністю або частково вимкнули зі свого ефіру російські пропагандистські канали.
29 Березня, 2022 р., 13:30
Як повідомили розробники, база станцій технічного обслуговування (СТО) постійно оновлюється та налічує вже понад 200 сервісних точок. Також в окремому розділі перелічені близько сотні європейських сервісних станцій СТО, які готові надавати допомогу українським біженцям закордоном.
29 Березня, 2022 р., 12:38
Бізнес, що продовжує співпрацю з Росією та Білоруссю, автоматично стає спонсором вбивства мирного населення та війни в Україні. Ми щодня боремося, щоб міжнародні компанії припиняли співпрацю з ворогом.
29 Березня, 2022 р., 10:44
     За публікацію в соцмережах інформації про місцезнаходження ЗСУ та боєприпасів — КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
29 Березня, 2022 р., 09:09
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі українських воїнів нагороджено такими відзнаками як:
28 Березня, 2022 р., 16:31
З перших днів війни Івано-Франківщина стала однієї із областей, до якої почали прибувати тисячі людей у пошуках безпечного місця перебування. Для оперативного пошуку житла для них, речей першої необхідності, а також одягу за ініціативи обласної військової державної адміністрації в області було створено Координаційний штаб із розміщення тимчасово переміщених осіб.
28 Березня, 2022 р., 15:37
Сьогодні, 28 березня 2022 року, розпочався третій тиждень навчання в умовах воєнного стану через небачену агресію російської федерації проти України. Про продовження навчального процесу в Україні поінформував Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
28 Березня, 2022 р., 14:51
В оприлюдненій брошурі зібрали головні правила безпеки. Також там міститься інформація про гігієну, харчування, психологічну підтримку, особливості піклування про дітей з інвалідністю,та перелік щеплень. Її поширення допоможе батькам отримати важливі відповіді.
28 Березня, 2022 р., 14:44
Уряд спростив процедуру підготовки та допуску водіїв до керування транспортом на час воєнного стану. Про це повідомив заступник міністра МВС Богдан Драп’ятий.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь