Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2022 р., 12:58
Учора, 1 квітня 2022 року, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав наказ про затвердження Методичних рекомендацій щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року, розроблені командою МОН разом із керівниками департаментів (управлінь) освіти і науки обласних військових адміністрацій.
02 Квітня, 2022 р., 10:29
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України підготувало інформаційні матеріали, що робити при фосфорному бомбардуванні.
02 Квітня, 2022 р., 09:22
Батьки, які проживають окремо від своїх дітей, зобов'язані їх утримувати. І навіть війна – не привід забути про сплату аліментів.
01 Квітня, 2022 р., 17:19
Координаційний центр з надання правової допомоги підготував роз’яснення щодо відповідальності за мародерство та інші злочини, скоєні під час воєнного стану.
01 Квітня, 2022 р., 14:34
Готувати їжу – це велика відповідальність. Помилка може спричинити хворобу у людини, яка споживає їжу. Чим більше людей харчується – тим ризики вищі. Саме тому «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України» розробив за сприяння благодійного фонду «Салюс» рекомендації для тих, хто готує їжу великій кількості осіб.
01 Квітня, 2022 р., 13:05
Урядом прийнято постанову № 363, якою визначено деякі питання виплат пенсії та грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам
01 Квітня, 2022 р., 11:51
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затвердили порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь