Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2022 р., 08:37
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що під час засідання Ради міністрів з питань освіти, молоді, культури та спорту ЄС європейський комісар Марія Габріель зазначила, що ЄС наразі зосереджений на забезпеченні стійкості європейського освітнього простору та національних систем освіти у кризовий час.
11 Квітня, 2022 р., 08:06
Міністерство закордонних справ України рішуче засуджує проведення Російською Федерацією т.зв. «президентських виборів» на окупованій території Цхінвальського регіону/Південної Осетії в Грузії 10 квітня.
08 Квітня, 2022 р., 12:32
Благодійний навчально-спортивний табір для школярів на базі дитячого табору "Tabara Oglinzi" у Румунії. Проект реалізується за підтримки україно-польської фундації «IIASC» та благодійного фонду "Рух у майбутне"
08 Квітня, 2022 р., 09:58
Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України військовослужбовцям Збройних Сил України. Про присвоєння звання Герой України. Відповідний Указ №219/2022 опублікований на сайті Офісу Президента. 
08 Квітня, 2022 р., 08:46
Понад 10 тис. заявок віршів написали українські та іноземні поети з початку воєнних дій росії на території України. Саме стільки заявок віршів було подано за перших 15 днів на порталі «Поезія Вільних», який був створений за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти на початку березня 2022. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України.
07 Квітня, 2022 р., 14:11
Попри війну, яку Україна та світ переживають у ці дні, події якої висвітлюють у соціальних мережах і телебаченні, ведеться активна кібервійна. Українська армія завдає нищівних ударів противнику не лише в повітрі, на суші та в морі, а й успішно відпрацьовує по цілях у кіберпросторі. 
07 Квітня, 2022 р., 12:09
Президент України Володимир Зеленський відзначив 168 українських Захисників і Захисниць державними нагородами. 16 воїнів - посмертно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь