Івано-Франківська районна військова адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Разом із благодійниками дбаємо про людей соціально вразливих категорій

Дата: 31.05.2022 13:36
Кількість переглядів: 97

Фото без описуГолова обласної військової адміністрації Світлана Онищук у рамках робочої поїздки на Снятинщину відвідала заклади соціальної сфери, які прийняли важкохворих дорослих та дітей із регіонів, де проходять бойові дії. Зокрема, очільниця Прикарпаття побувала у Снятинському психоневрологічному інтернаті, який прихистив 22 людей із міста Бородянка, та у Залучанському дитячому будинку інтернаті, до якого привезли 13 діток-переселенців. Для них керівниця області спільно з громадською організацією "Rotary Club" передала гуманітарну допомогу від партнерів із сусідньої Румунії.

"У час війни люди вразливих категорій населення потребують особливої опіки та турботи, - зазначила Світлана Онищук. - Саме тому ми щоденно працюємо над покращенням умов у соціальних закладах, в яких перебувають важкохворі люди, залучаємося підтримкою наших міжнародних партнерів та меценатів".

За словами очільниці Прикарпаття, при допомозі міжнародних донорів вдалося закупити обладнання для пекарні одного із соціальних закладів Снятинщини, а також придбати спеціалізований автомобіль для перевезення підопічних.

 "З перших днів війни ми приймаємо на Прикарпатті усіх, хто потребує нашої допомоги, - підкреслила Світлана Онищук. - Я особисто відвідую заклади соціальної сфери, в яких перебувають внутрішньо переміщені особи, вивчаю проблемні питання громад, у яких проживають люди, та акумулюю зусилля бізнесу, громадськості і міжнародних благодійних фондів задля підтримки тих, хто найбільше постраждав від російської окупації".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь